Iată unde trebuie amplasată exact, „planta milionară”.

Unde se poate pune de fapt, această plantă în apartament pentru a beneficia de prosperitate? Această plantă este cunoscută, în termeni populari cu numele de „planta banilor”. Plectranthus verticillatus este o plantă asociată cu norocul. Se crede că cel ce are plate și reușește să o facă să se reproducă, norocul financiar va fi de partea sa. 

Ca să ai o astfel de plantă în casă, trebuie să știi că nu este greu de întreținut. Această plantă este o plantă obișnuită, ca oricare alta. Aceasta trebuie udată regulat, însă fără apă în exces.

La fel de important pentru această plantă, este faptul că ea trebuie să primească constant lumină solară, însă nu directă de la soare. Se recomadă să fie amplasată într-o zonă cu aer liber și curat, acolo unde razele soarelui să nu lumineze în mod direct.

social media

Unde poți pune această plantă pentru prosperitate financiară

Această plantă necesită o îngrijire obișnuită, având în vedere că este o plantă absolut obișnuită. Așadar, această plantă are nevoie de udare regulată, fără exces de apă.

De asemea, această plantă are nevoie de lumină solară, însă nu direct de la soare. Se recomandă să o amplasați într-o zonă în aer liber, unde razele soarelui nu ajung să o lumineze direct. Cât despre poziția ei în aparttament, se recomandă ca planta banilor să fie amplasată în camera de zi a casei. Însă, aceasta trebuie amplasată într-un colț orientat spre sud-est, neavând perete în fața sa. Acest lucru va bloca fluxul de bani.

Despre „planta milionară”

Plectanthus certicillatus este cunoscută și ca „planta milionară”. Aceasta face parte din familia Lamiaceae, un gen care este format din circa 350 de diverse specii.

Această plantă este originară din Africa, mai ales din sud-estul țării. Numele acesteia derivă din cuvintele grecești „plektron” și „anthos” care înseamnă „prieteni” și „floare”. În anumite țări, această plantă se numește și planta dolarului.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.