Românii caută variante pentru a petrece minivacanța de la început de Decembrie

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, vor avea liber de la stat, cumulând astfel o minivacanță de 5 zile.

În timp ce unii dintre aceștia fac economii din cauza perioadei critice pe care o traversam, alții caută oportunități de relaxare. Dacă vrei să te bucuri de minivacanța de 1 Decembrie cu bani puțini ai la dispoziție destul de multe opțiuni.

Salina din mijlocul Capitalei

Nu este neapărat necesar să dai o fugă în afara Bucureștiului pentru a face o cură cu aerosoli. În Capitală există mai multe saline de mici dimensiuni unde poți petrece timp alături de familie. În același timp îți iei doza de imunitate necesar în sezonul rece. În cadrul unei saline de acest gen din București te poți delecta cu o băutură caldă în timp ce copiii pot lua parte la activități interactive.

Sejur în mediul rural

În general în stațiunile montane pachetele de vacanță au fost deja concepute. Atât pentru perioada vacanței de întâi 1 Decembrie,  cât și pentru cea de Crăciun, proprietarii pensiunilor s-au pregătit. Cele mai multe dintre oferte sunt destul de piperate pentru un an atât de dificilă prin care românii trec.

Dacă vrei totul să te bucuri de un cadru natural perfect poți alege turismul rural. Cu siguranță facilitățile sunt mult mai puține în comparație cu un hotel de patru stele dintr-o stațiune montană. Experiență însă va fi una pe măsură. O variantă în acest sens sunt statele din Transilvania.

Vicri, Fundata, Cristian, Sâmbăta de Sus, Porumbacu, sunt doar câteva dintre satele cu un turism dezvoltat. Poți găsi cazare chiar de la 120 de lei pe noapte, alocând astfel un buget mic pentru un sejur de 3 nopți.

Relaxare la bazinul de înot/piscină

Dacă nu ești consumator de vin fiert și mâncare tradițională de 1 Decembrie, poți alege să te bucuri de această vacanță altfel. O zi la piscina sau bazinul de înot va fi cu siguranță relaxantă pentru oricine. În plus, ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de apă, căldură și câteva ture de înot în timp ce afară, temperaturile s-au răcit semnificativ?

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.