De-a lungul timpului, conducătorii absoluți care și-au impus autoritatea asupra unei națiuni, au fost denumiți dictatori. Unii dintre ei au ajuns la putere prin alegeri, dar majoritatea au fost rezultatul unor alegeri false. Foarte mulți ani la rând s-au dezbătut subiecte pe seama conducătorilor. S-a zvonit că unii dintre ei ar fi avut probleme cu igiena dentară, alții ar fi fost superstițioși din fire sau ar fi avut numeroase tentative de asasinat.

Ce dictator avea probleme intestinale

Adolf Hitler avea probleme gastrointestinale extreme și mergea des la toaletă. Acest lucru a fost demonstrat pentru că a reieșit din fișele medicale ale conducătorului nazist. De asemenea, acesta și-a injectat spermă de taur pentru a-i crește libidoul. De-a lungul timpului, au existat numeroase tentative de asasinat, însă a supraviețuit de fiecare dată. Cu toate acestea, Hitler a murit din cauza faptului că s-a sinucis.

După ce s-a confruntat o viață întreagă cu problemele de stomac, Fuhrer-ul l-a întâlnit în 1936 pe doctorul Morell, care i-a promis un remediu instant. Medicul avea deja o reputație  în tratarea clientelei sale din pătura socială superioară cu metode neconvenționale. Inclusiv fotograful personal al nazistului a fost vindecat instant și apoi recomandat dictatorului.

WEEKEND / Una dintre cele mai tari curiozități. Ce conducător mergea foarte des la toaletă
Het Niewsblad

Cu ce a fost tratat conducătorul

Doctorul i-a administrat lui Hitler un medicament al propriei sale companii numit Mutaflor, care conținea bacterii de la materia fecală a „unui țăran bulgar din cea mai viguroasă stirpe”. Problemele au trecut, iar Fuhrer-ul era sigur că acesta era un medicament minune și astfel și-a pus toată încrederea în Morell.

La sfârșitul anilor ’30, doctorul îl injecta pe dictator de câteva ori pe zi cu o substanță misterioasă. Conform dosarului de 47 de pagini al SUA, care conține mărturii și jurnalele lui Morell, injecția conținea de fapt metamfetamină: aceeași substanță care distruge nenumărate vieți și astăzi. Odată cu trecerea timpului, Hitler devenea imun la substanță. La spre sfârșitul lui 1944, dozele erau de 700 de ori mai mari decât cele de la început.