Așa cum bine știm, tendințele în materie de machiaj se schimbă constant, iar fiecare sezon aduce alte nuanțe în centrul atenției. Vara aceasta se pune accentul mult pe zona ochilor și sunt la mare căutare culori vibrante. Pentru cele care nu preferă astfel de nuanțe, sunt în trend pastelurile și cu siguranța vei găsi culoarea potrivită astfel încât să te faci remarcată. 

1. Rimelul colorat

În trend se află rimelul colorat și nici nu-i de mirare, mai ales în sezonul cald când nuanțele vii sunt cele mai potrivite. Poți opta pentru un rimel în orice nuanță începând de la verde crud, dar trebuie să ții cont de culoarea ochilor. Ochii albaștri ies în evidență dacă alegi nuanțe de mov ori culori calde. Pentru ochii căprui, cele mai potrivite nuanțe sunt verdele și albastru neon.

2. Farduri de ochi neon

Multe doamne și domnișoare se feresc să folosească astfel de culori îndrăznețe. Ei bine, vara este chiar indicat dacă o femeie vrea să iasă din tipare. Pentru a nu exagera cu aceste nuanțe, este bine să aplici un fard neutru pe pleoapa mobilă, iar după un fard neon în colțul intern pentru o apariție de senzație.

Ultimele tendințe în make-up pentru vară. Cu siguranță vei reuși să atragi toate privirile asupra ta
Pexels

3. Eyeliner în stil pin-up

La mare căutare în acest an rămân liniile de tuș clasic. Make-up artiștii spun că este un mod ideal pentru a accentua privirea și nici nu durează prea mult timp pentru a fi aplicat. Nuanța de negru intens a tușului merge de minune cu fardurile sidefate ori cu nuanțele calde. În trend se află și rujul roșu. Acesta este alegerea potrivită atunci când vrei să pui accentul pe zona ochilor. La fel de căutate este și nuanța fuchia ori glossuri cu sclipici.

4. Glitter și sclipici

Ceea ce nu se demodează niciodată este sclipiciul. Indiferent că vorbim de iarnă sau vară, acesta este la fel de popular. Pentru sezonul cald, poți să aplici glitter în colțul intern al ochiului. La fel de versatil este și sclipiciul dacă aplici cantitatea potrivită. Poți obține astfel un make-up pentru o ocazie specială, dar și pentru zilele în care vrei doar să te relaxezi și optezi pentru un machiaj mai simplu.