Rolls-Royce este una dintre cele mai luxoase mașini din lume.

Prețul pentru un automobil ajunge la sute de mii de euro și nu oricine își permite să o conducă. Pentru a veni cu lucruri cât mai inedite, producătorii au lansat și o serie de umbrele, care se depozitează în ușă, având un loc special. Accesoriul are un preț uriaș și se poate personaliza după bunul plac.

Rolls-Royce reușește să depășească cu mult așteptările tuturor și se încadrează într-o clasă superioară a autovehiculelor de lux. Pe lângă o mulțime de specificații care există, precum suspensie pneumatică, confortul mașinii, monitoare inteligente, o mulțime de senzori și de camere care o fac sigură, există și un accesoriu indispensabil.

Poate că nu te aștepți la ceea ce urmează, dar reprezentanții companiei au decis să vândă umbrele marca Rolls-Royce. Ele vin într-un loc special situat în ușa din dreapta. Lăcașul este unul încălzit și va ajuta umbrela să se usuce cât mai repede.

Modelul Rolls-Royce Phantom dispune de această opțiune care îi va ajuta pe mulți. Umbrela are un preț exorbitant și nu multe persoane ar plăti un asemenea preț.

Social media

Cât costă o umbrelă de la Rolls Royce

În timpul unei ploi abundente, o umbrelă calitativă este tot ce ai nevoie. Ea poate face diferența între a ajunge la destinație într-o formă bună sau, din contră, udă din cap până în picioare.

Aceasta este de mare, are un înveliș din teflon ca să se scurgă apa ușor. Totodată, se usuce repede în momentul în care o depozitezi în locul ei, care este încălzit. Aici este și o siguranță care o ține fixă.

Mânerul este dintr-un aliaj special pentru ca umbrela să fie cât mai ușoară. Ele se pot personaliza și se poate cere orice culoare îți dorești. Toate astea vin cu un cost extrem de mare. Umbrela costă 700 de dolari și poartă sigla mașinii. Printre proprietari de mașini de lux, un astfel de accesoriu reprezintă un „must-have”.