Experții au descoperit ce te caracterizează cel mai bine, în funcție de cum te așezi

Probabil nu te-ai gândit vreodată că modul în care stai pe scaun are legătură cu trăsăturile caracterului tău. Surprinzător, psihologii au făcut cel mai mare test posibil, care va scoate la lumină lucruri pe care, cu siguranță, nu le-ai aflat niciodată. 

Potrivit unei publicații din străinătate, felul în care te poziționezi pe scaun poate reliefa multe aspecte legate de caracterul tău. Înainte de a afla în ce categorie te integrezi, alege una dintre cele șase poziții din imagine, fără să trișezi, și află ce spun psihologii despre tine.

Tu cum stai pe scaun? Alege una dintre imagini și vei afla tot ce nu ai știut vreodată despre caracterul tău
Brightside

Ce imagine ai ales?

Imaginea 1  

Dacă ai ales această poziție cu mâinile în sân, ești o persoană serioasă, cu un caracter foarte puternic. Gândurile tale sunt extrem de profunde și tocmai din această cauză fața ta pare mereu a fi încruntată. Dacă ești o persoană încrezătoare, nu te grăbi să te deschizi prea mult în fața oamenilor.

Imaginea 2

În cazul în care ai ales poziția cu mâinile pe genunchi, ești un lider de necontestat în fața celorlalți. Nu îți este teamă să iei decizii atât în privința ta, cât și în privința soluționării problemelor celorlalți. Nu îți este frică nici de necazuri și găsești foarte repede rezolvări pentru orice.

Imaginea 3

Dacă ai ales poziția ușor aplecat, trebuie să știi ești o persoană visătoare, căreia îi plac foarte multe lucruri. Ești o persoană curioasă de fel și îți place enorm de mult să legi noi prietenii.

Imaginea 4

Dacă poziția ta de pe scaun este cea cu mâinile între picioare, ești o persoană foarte sensibilă și delicată, care nu ignoră niciodată problemelor celor din jur. Totodată, ești o persoană foarte timidă, cu mici rețineri.

Imaginea 5

În cazul în care stai comod pe scaun, află că această poziție verticală denotă faptul că ești o fire cu inima rece, extrem de greu de înduioșat. Însă asta numai până când oamenii ajung să te cunoască și să descopere bunătatea din tine, sinceritatea, amabilitatea și loialitatea.

Imaginea 6 

Poziția picior peste picior este una dintre cele mai comune. Dacă ai ales-o, ești o persoană modestă, timidă și ușor stânjenită în prezența străinilor. De asemenea, ești o persoană închisă, pentru că niciodată nu îți expui sentimentele în fața celorlalți.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii