1. Contact vizual puternic

Nu te sfia și nu te ascunde niciodată în momentul în care porți o discuție cu cineva. Păstrează contactul vizual cu persoana în timp ce se desfășoară conversația. În cazul în care faci acest lucru vei da de înțeles că ești sigur pe tine, ai încredere suficientă în tine și că reprezinți o figură autoritară.

2. Inițiază conversații interesante

Subiecte despre vreme sau despre lucruri care sunt deja evidente plictisesc pe toată lumea. Ceea ce poți face, în schimb, este să începi o conversație făcând o observație, un compliment chiar despre persoana din fața ta. Pot fi complimente în legătură cu felul în care este îmbrăcată sau observații cu privire la interesele pe care le are. Acestea nu vor face decât să te pună într-o lumină favorabilă și să atragă persoana cu care conversezi.

3. Reține numele tuturor

Cheia pentru a fi cel mai plăcut și popular este să ții minte numele celor pe care îi cunoști, pentru că acesta este un lucru foarte important pentru ei. Odată ce dai dovadă de faptul că stăpânești foarte bine aceste detalii și că pui accent pe numele persoanei din fața ta, cei din jur te vor privi în mod brusc ca pe o persoană conștiincioasă, care știe cât de important este să îl faci pe celălalt să se simtă bine.

Trucuri psihologice simple care te vor face mai atractiv. Cum să devii popular și plăcut de toți cei din jur

4. propune și susține subiecte comune de discuție

Nu te îndepărtă niciodată de un subiect cunoscut atât de tine, cât și de persoana din fața ta, mai ales în cazul în care încerci să o impresionezi. Găsește mereu un subiect comun despre care să discutați. În caz contrar, o conversația poate deveni foarte plictisitoare și există șanse să nu mai reprezinți interes pentru persoana respectivă. Implică-te într-un mod pozitiv în conversații, iar oamenii își vor da seama că ești o persoană comunicativă și un bun partener de discuții.