Dacă ai vrut să arunci de multe ori gențile, acest produs îți va salva garderoba.

Doamnele și domnișoarele sigur au experimentat, cel puțin odată în viață, episodul unei genți murdare. Mai ales în cazul celor de piele ecologică, atunci când culoarea de pe pantaloni se transferă, inevitabil, pe geantă. Ei bine, acum nu mai este nevoie să aruncați gențile pentru că pot fi salvate cu un singur ingredient.

În garderoba fiecărei doamne sau domnișoare se află o mulțime de genți. Geanta este un accesoriu nelipsit care completează perfect fiecare ținută. De cele mai multe ori, majoritatea lor se achiziționează în funcție de aspect și de dimensiune și de prea puține ori în funcție de material.

În principal, gențile sunt confecționate din imitație de piele sau piele ecologică. Despre acest material de știe foarte bine că are calitatea de a împrumuta din culorile altor materiale mult mai puternice. De exemplu, de cele mai multe ori, blugii sau paltoanele închise la culoarea sunt inamicul lot numărul unul.

Trucul care îți va schimba viața. Cum cureți petele de jeans impregnate pe genți cu doar un ingredient
Pixabay

Adio genți aruncate la gunoi!

Poate că ți s-a întâmplat ca geanta preferată să aibă o pată care pare greu de eliminat. Soluția nu este nici să o speli și nici să aplici produse chimice. Dacă pe talpa albă de la încălțări, de exemplu, funcționează acetona sau apa micelară, aici, nici vorbă de așa ceva.

Nici nu este nevoie să aplicați prea multă presiune sau să frecați până la distrugerea materialului. Aveți nevoie doar de un produs ieftin care vă va salva o mulțime de genți. Este vorba despre clasicul fixativ. Da, fixativul are proprietatea de a elimina pata de pe genți, fără a le agresa sau deteriora.

Tot ce trebuie să faceți este să pulverizați puțin fixativ în zona cu probleme. Nu trebuie să așteptați prea mult pentru că fixativul se evaporă foarte repede. Imediat veniți cu o lavetă sau cu un servețel și ștergeți. Rezultatul este garantat!

@georgianadrumen Mi-a salvat viața acest #tipsandtrickswithgio 🥳 #beautywithgio #petedeblugi ♬ 16 Ani – MIRA & Uzzi

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.