Află cum poți ajunge să îți faci contul de Instagram mai cunoscut

Majoritatea internauților sunt interesați să își crească numărul de urmăritori de pe rețelele de socializare. În disperarea de a atinge acest target,unii dintre aceștia apelează la tot felul de metode mai puțin „ortodoxe”. Printre acestea se numără chiar cumpărarea așa-zișilor prieteni din online. Există însă metode simple care te ajută să îți crești profilul într-un mod organic și mai ales transparent.

Numele tău este extrem de important

Ca să fi relevant pe Instagram optează pentru un nume care să te reprezinte cu adevărat, dar care poate fi ușor de găsit. Numele și prenumele sunt o variantă ideală de cele mai multe ori. Cu cât pseudonimul tău este mai complicat cu atât le va fi mai greu utilizatorilor platformei să ajungă la tine.

Fotografia de profil trebuie să atragă

Ne place sau nu, suntem subiectivi atunci când vine vorba de modul în care vedem frumosul. Pozele de profil atractive îți vor aduce „fani” mai mulți. De altfel, nu uita că este extrem de importantă calitatea imaginilor.

Postează des!

Primul pas spre deveni cunoscut în online, este dincolo de calitate, frecvența postărilor. Este esențial să publici cel puțin de 4 ori pe săptămână, dacă nu zilnic, câte o postare de interes. Călătorii, frumusețe, experiențe personale, toate sunt „la mare căutare” în feed-ul unui utilizator.

Nu uita de Instastory

Conform datelor actuale despre Instagram, ar fi necesar să publici ce puțin un Instastory pe zi pentru a fi „reperat”.

Scrie descrieri ale pozelor

Numeroase persoane care utilizează Instagram și publică des își pun întrebarea de ce nu înregistrează creșteri la capitolul urmăritori. Unele dintre acestea neglijează să parcurgă fiecare etapă care le poate crește rapid și organic profilul de Instagram. Una dintre acestea este legată de descrierile imaginilor. Se pare că algoritmul platformei pune preț pe acestea.

De altfel, alături de texte, folosirea tag-urilor este de asemenea foarte importantă.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.