Cea mai celebră antrenoare de fitness din România te învață ce ar trebui să consumi dimineața

Carmen Fit deține un loc fruntaș în topul antrenorilor din România. Aceasta este extrem de căutată pentru rezultatele ei miraculoase în materie de transformări fizice. Deși mulți ar considera că antrenoarea are un program extrem de strict pentru persoanele pe care le antrenează, nu este deloc așa. Specialistul recomandă chiar câteva feluri de mâncare sățioase pentru micul dejun.

Carmen Fit despre micul dejun

Deși în prezent este la modă postul intermitent, cei mai mulți dintre antrenorii sportivi recomandă alimentația clasică pentru cei care vor să slăbească. Mai concret, aceasta să fie formată din cele trei mese ale zilei. Alături de mic dejun, prânz și cină te poți bucura și de două gustări.

Carmen Fit a făcut câteva recomandări legate de prima masă a zilei.

Omleta

Cele mai multe persoane care vor să slăbească nu aleg să consume acest preparat. Carmen fit susține însă că omleta este o variantă ideală pentru micul dejun. Pentru o masă echilibrată, aceasta poate fi combinată cu legume, o cantitate mică de carbohidrați și chiar grăsimi sănătoase. Avocado de exemplu este perfect de asociat cu omleta. Pentru partea de grăsimi sănătoase poți folosi o linguriță de ulei de măsline extravirgin.

Pâinea

Toată lumea se ferește de pâine. Poți consuma pâine dimineața cu brânză, cu ce vrei tu. Am mai auzit mituri precum acela de a nu combina brânza cu roșiile. Nu există.”, a explicat Carmen Fit în cadrul unui Podcast.

O variantă excelentă este pâinea integrală. O poți combina la micul dejun cu ou poșat, avocado, brânză slabă, legume

O felie de pâine de 25 de grame nu are mai mult de 70 de calorii. Astfel, aceasta îți asigură la micul dejun aportul necesar de carbohidrați.

Porridge-ul sau terciul de ovăz

Carmen Fit recomandă pentru micul dejun dulce, porridge-urile. Terciul de ovăz, pe românește, are un aport caloric mic. Acesta poate fi consumat cu fructe și chiar alături de puțină ciocolată.

 

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.