Momentul cumplit prin care a fost nevoită să treacă o fetiță din India în urmă cu câțiva ani, i-a pus capăt zilelor. Fetița a mers într-un parc de distracții din Anantapur. Din păcate, locul în care urma să se distreze, a devenit pentru ea o destinație fatală.

Pentru fetiță s-a incheiat viața odată cu vizita în acel loc de distracții. Nimeni nu avea de unde să știe că fetiței avea să i se apropie sfârșitul într-o astfel de manieră și atât de devreme. Oamenii de la fața locului au fost de-a dreptul șocați de cele întâmplate.

Cum a avut loc sfârșitul fetiței

Copila avea doar 10 ani și mersese împreună cu familia ei într-un parc de distracții. Acolo, aveau de gând să se distreze și să petreacă timp împreună. Aceștia proveneau din India, iar locul în care s-au decis atunci să meargă pentru a se bucura împreună, a fost un parc de distracții în care se aflau mai multe tiribombe. Fetița a ales atunci roata mobilă și s-a urcat alături de alte 6 persoane.

Totul a fost în regulă până în momentul care avea să-i fie fatal copilei. La un moment dat, celula în care stătea fetița s-a desprins de roată și s-a prăbușit la pământ. Din nefericire, micuța a murit pe loc din cauza impactului puternic. De altfel, s-a desprins atunci și a doua celulă. Însă, persoana care s-a aflat acolo a suferit doar răni ușoare, întrucât se afla mai aproape de sol, iar impactul nu a fost foarte mare.

 Tragedie într-un parc de distracții! O fetiță a murit, după ce a căzut din roata panoramică
pixabay.com

Martorii au văzut că roata mobilă nu funcționa cum trebuie

Mulți dintre oamenii de la fața locului au spus în acea vreme cum că au observat că este ceva în neregulă cu roata panoramică și că nu funcționa în parametrii normali. Aceștia ar fi pus în temă reprezentanții parcului de distracții, însă aceștia nu luaseră măsuri. După tragedia întâmplată, cel care se ocupa de roata mobilă a fost agresat și luat la bătaie de cei care au asistat la incident. De asemenea, oamenii de la fața locului au rămas șocați. Tragedia fetiței care a avut loc chiar sub ochii lor, a fost un moment cumplit pentru toată lumea.