Vezi cum poți pregăti cel mai rapid tort de ciocolată.

Cremoase, cu ciocolată sau caramelizate, prăjiturile sunt preferate de cei mai mulți dintre noi. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să pregătești aceste delicatese și mai ales să reușești. Acestea fiind spuse, aflați cum se prepară această prăjitură cremoasă la microunde, care se face ușor, în doar 3 minute.

Pentru a vă mulțumi papilele gustative, fără a depune prea mult efort, puteți prepara această prăjitură cremoasă . Este nevoie de doar 3 minute pentru a găti!

Cum să pregătești un tort cremos în cuptorul cu microunde în doar 3 minute?

Pentru a face acest desert delicios și rapid veți avea nevoie de:

4 linguri de făină de migdale

4 linguri de fructoză

3 linguri de cacao

Sursa: Social media

1 pachet de vanilie

1/2 linguriță praf de copt

1 lingură de ulei de floarea-soarelui

3 linguri de lapte de migdale

1 ou

Într-un castron, amestecați toate ingredientele până când obțineți un aluat, apoi ungeți un recipient rezistent la cuptorul cu microunde, turnați aluatul și gătiți prăjitura timp de 3 minute în cuptorul cu microunde.

Între timp, puteți pregăti crema care va fi folosită pentru a acoperi tortul. Pentru aceasta veți avea nevoie de :

2 linguri de brânză de vaci

1 lingură de smântână ușoară

2 linguri de fructoză

1 banană tăiată în bucăți mici

Se amestecă toate aceste ingrediente într-un bol și se bat cu un mixer. Apoi luați tortul, puneți-l pe un suport și tăiați-l cu grijă în două. Pentru a face acest lucru, luați un cuțit de pâine, puneți mâna în centrul tortului și tăiați-l pe jumătate din tort. Rețineți că aceeași tehnică este folosită pentru a tăia un tort de burete în două, înainte de a-l umple cu cremă.

După ce ați tăiat tortul, acoperiți-l cu crema pregătită. Se lasă să se răcească și apoi se savurează desertul. Dacă vă plac prăjiturile cu cremă, puteți face o prăjitură burete cu cremă de ciocolată.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.