De-a lungul timpului, filmele au reprezentat cea mai bună metodă de terapie pentru oameni, dar și cea mai bună soluție pentru relaxare și plictiseală.

Fiecare gen de film are rolul de a hrăni un anumit public țintă. Însă, te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai de succes din istorie?

Topul celor 3 filme care au adus succesul în cinematografie

Aceste filme au costat o avere și au avut cel mai mare succes asupra caselor de bilete. Multe dintre ele și-au pus amprenta în încasări, de la filmul „Nașul” sau „Războiul inelelor” pe care-l vezi pe nesăturate, însă din păcate, nu toate au ajuns să fie un adevărat succes financiar.

  1. Avatar (2009). Acesta este cel mai de succes film realizat vreodată în istoria cinematografiei. Filmul a fost reintrodus de-a lungul anilor și a produs incredibila sumă de 2.9 miliarde de dolari. La momentul actual, se lucrează la Avatar 2.
  2. Răzbunătorii: Sfârșitul jocului. Este cel mai scump film Marvel și în același timp, al doilea film din istorie cu încasări substanțiale. Marvel își continuă povestea cu alte personaje care captează atenția oamenilor și îi face să vină în număr colosal la cinema.
  3. Titanic. Cu siguranță te-ai așteptat ca acest film să intre în top. Este și va rămâne unul dintre cele mai dramatice și sensibile filme din istorie. Povestea tulburătoare pe care o are la bază a făcut multe inimi să bată haotic. Din 1997 și până în prezent, Titanicul continuă să fie vizionat într-un număr colosal și de asemenea rămâne un etalon pentru regizori. Veniturile pe care le-a adus sunt de 2.2 miliarde de dolari.
Topul celor mai de succes filme din istorie. Au reușit să dea cea mai mare lovitură financiară
Pixabay.com

Top 3 cele mai scumpe filme

  1. Pirații din Caraibe a încasat în 2011 peste un miliard de dolari.
  2. Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron. Încasările sale au fost spectaculoase, încasând astfel 1.4 miliarde de dolari.
  3. Răzbunătorii: Sfârșitul jocului. Pelicula de benzi desenate a reușit să încaseze aproape 2.8 miliarde de dolari.