Crăciunul este una dintre sărbătorile  în care oamenii aleg să îşi trimită urări prin mesaje sau apeluri. Vă prezentăm şi noi un top al celor mai trimise mesaje de Crăciun, la români:

Reclamă
  1. „Fie ca spiritul Crăciunului să vă aducă lumină în suflet şi bucurie la tot pasul. Sărbători fericite!”
  2. „Magia sărbătorilor de iarnă să vină în casele tuturor, iar bucuria prezenţei celor dragi să vă fie în suflet. Crăciun fericit!”
  3. „Fie ca naşterea Domnului Iisus Hristos să vă aducă să vă facă să zâmbiţi în fiecare clipă alături de cei dragi, iar sărbătorile să aducă multă sănătate, fericire şi împlinire”.
  4. „Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveţi în toate, La Mulți Ani cu sănătate!”
  5. „E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”
  6. „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”
  7. „Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!”
  8. „Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”
  9. „Crăciunul să vină pentru toţi cu multă bucurie. Clipele alături de cei dragi să vă aducă fericire în suflet şi speranţa unui an mai bun, cu împliniri pe măsură”
  10. „Fie ca Naşterea Mântuitorului să vă aducă multă sănătate, împliniri alături de cei dragi şi tot ce e mai frumos, acum, de sărbătorile de iarnă”.