Uneori, chiar și cele mai mari branduri întâmpină probleme

Cina în oraș implică experimentarea și crearea de amintiri.

Dacă călătoria ta se transformă într-un coșmar? Ei bine, acest lucru s-a întâmplat de multe ori (în mare parte accidental) când oamenii s-au aventurat să aibă o experiență bună. Dar s-au întors acasă dezamăgiți complet. Aruncă o privire la aceste cazuri rare în care mărcile faimoase de produse alimentare au ajuns în controverse pentru că au servit alimente și servicii substandard pe piața indiană.

Domino’s

Top branduri alimentare populare care au ajuns în controverse pentru calitatea alimentelor. Și ție îți place să mănânci la ei
Pixabay

Recent, magazinul Domino’s a fost căutat pentru o poză. Unde perii pentru mopul de curățat atârnau chiar deasupra tăvilor cu aluatul de pizza din bucătărie.

De asemenea, hainele angajaților au fost văzute agățate pe perete chiar deasupra tăvilor deschise cu aluat de pizza. Distribuind poza, un utilizator pe nume Sahil Karnany a scris pe Twitter: „Așa ne servește @dominos_india pizza proaspătă! Foarte dezgustat. Locație: Bangalore”.

Subway

Conform unui studiu, tonul folosit în sandvișurile Subway nu folosește ADN de ton. Studiul a fost comandat de The New York Times, unde 60 de inci de sandvișuri Subway au fost trimise la laborator pentru testare.

Iar laboratorul a constatat că nu a fost prezent niciun ADN de ton amplificabil în probă, conform documentului referit de The Independent. Ca răspuns la controversă, marca de sandvișuri a susținut că studiul s-a bazat pe o „metodologie nesigură”.

KFC

În 2012, viermi au fost găsiți în mâncarea gigantului alimentar KFC, după ce un client s-a plâns că i s-a servit o mâncare de pui constând din viermi vii. După investigație, fast food-ul din America a trebuit să fie închis. Potrivit rapoartelor, autoritățile au găsit viermi în pui atunci când au inspectat localul. Ceea ce a dus la închiderea punctului de desfacere.

McDonald’s

Un client din Delhi a primit o compensație de Rs. 70000 de la brand după plângerea lui că i s-a servit un burger cu insecte vii în el. Sandeep Saxena, care locuiește în estul Delhi, a mers la magazinul McDonald’s din GIP Mall și a comandat un McAloo Tikki Burger.

După prima mușcătură, și-a dat seama că în burger era o insectă. A început să vomite, după care a depus o plângere împotriva gigantului alimentar american pentru a cere dreptate.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.