Bărbații ar putea minți dacă spun că s-au îndrăgostit de zâmbetul tău în ziua în care te-au văzut

Bărbații pot fi cu adevărat secreti uneori.

Nu le place să spună totul partenerului lor și preferă să rămână misterioși uneori. Este modul lor de a se distra. Bărbaților le place când partenerul lor încearcă să-și descopere secretele.

Pentru toate acele doamne care încearcă să descopere câteva întrebări arzătoare despre partenerul lor, iată câteva secrete comune pe care bărbații le păstrează pentru ei înșiși!

Bărbații iubesc sexul

Top 6 secrete ale bărbaților pe care femeile nu le pot descoperi niciodată
Pixabay

Dar nu le place nimic care este monoton. Așadar, doamnelor, dacă optați în mod constant pentru sex misionar, atunci bărbatului vostru nu o să-l placă. Căutați opțiuni de joc de rol, diferite poziții sexuale etc. pentru a crește temperatura în cameră.

Bărbații nu vor mai fi romantici atunci când își pierd interesul pentru o femeie

Deci, dacă te-ai certat în mod constant cu bărbatul tău din cauza unor probleme mărunte și te-ai întrebat de ce bărbatul tău nu a fost romantic, atunci iată răspunsul tău.

Bărbaților nu le place să se uite la comedii romantice

Ei cu greu urmăresc povești neplăcute care sunt toate despre lacrimi, povești triste și sfârșituri previzibile. Pur și simplu se uită la asta pentru sex.

Bărbații urăsc când îți pui mâinile și picioarele reci pe ele pentru a te încălzi

Ei devin cu adevărat supărați când îi tratezi ca pe niște încălzitoare personale.

Un bărbat nu are nicio problemă să mintă atunci când chiar vrea să obțină ceva

Dacă sunt dornici să mulțumească cuiva, vor începe să spună tot felul de lucruri bune despre tine.

Așteptări

Bărbații urăsc când vă aruncați toate așteptările asupra lor pentru că au multe de făcut pe parcursul zilei. S-ar putea ca ei să facă față nevoilor tale, dar dacă sunt forțați, bărbații s-ar putea îndepărta încet de tine.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.