Data viitoare când vă curățați ochelarii, încercați să utilizați un filtru de cafea în loc de un șervețel

Există o mulțime de modalități la modă de a face cafea în zilele noastre, de la prese franceze până la turnarea peste filtrele din oțel inoxidabil.

Sau poate ești de școală veche și folosești un percolator. Dar dacă ești ca majoritatea oamenilor, ai la îndemână o mulțime de filtre de cafea pentru a te asigura că nu rămâi niciodată fără acea ceașcă de dimineață. Dar știați că filtrele de cafea pot fi folosite pentru mult mai mult decât pentru a vă soluționa zilnic cofeină? Acestea sunt utilizările noastre preferate (în afară de prepararea cafelei, desigur!) pentru filtrele noastre suplimentare de cafea. Desigur, nu doar filtrele sunt la îndemână – iată care sunt utilizările incredibile pentru cafea de care nu ai auzit niciodată.

Sticlă uscată

Top 5 utilizări excelente pentru filtrele de cafea
Pixabay

Petele de apă pot fi o adevărată supărare. Îți cureți sticlăria și crezi că a fost uscată corespunzător doar pentru a scoate un pahar cețos și patat din care nimeni nu vrea să bea. Introduceți filtrul de cafea. Datorită calității hârtiei folosite la fabricarea filtrelor de cafea, filtrele de cafea nu lasă scame sau pete în urmă. Acest lucru le face perfecte pentru a vă usca complet sticlăria fără urmă. 

Controlați mirosul

Câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu și un filtru de cafea sunt tot ce ai nevoie pentru un pliculeț deodorant perfect! Pune bicarbonatul de sodiu in filtrul de cafea si rasuceste-l inchis folosind benzi de cauciuc sau o sfoara stransa.

Îți poți pune plicul în pantofi urât mirositoare, sertare cu miros mirosit sau într-un frigider împuțit. Adaugă câteva picături de uleiuri esențiale și va emite parfumul tău preferat pentru o lungă perioadă de timp. Iată câteva modalități mai inteligente de a folosi bicarbonatul de sodiu.

Cearșafuri

A rămas fără cearșafurile tale preferate pentru uscător? Unele picături de ulei esențial de pe un filtru de cafea vor face același truc. Iată avantajele și dezavantajele utilizării foilor pentru uscător în comparație cu bile pentru uscător.

Curățați oțel inoxidabil

Deoarece filtrele de cafea nu vor lăsa scame sau reziduuri în urmă, sunt un instrument excelent de curățare. Una dintre utilizările noastre preferate pentru foile de cafea în repertoriul nostru de curățare este să le folosim pentru a curăța sau lustrui oțelul nostru inoxidabil pentru un finisaj perfect fără urme.

Scoateți praful ecranele electronice

Fie pentru ecranul televizorului, fie pentru telefon, filtrele de cafea funcționează mai bine decât aproape orice cârpă specială pentru curățarea ecranului.

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.