Lucrurile pe care le deținem arată, de multe ori, starea noastră financiară. Pentru astfel de obiecte, persoanele cu venituri medii sunt dispuse să economisească pentru a impresiona, în schimb ce, bogații, nici nu se uită la ele. 
De cele mai multe ori, oamenii bogați nu încearcă să impresioneze pe nimeni cu ceea ce poartă sau dețin. Aceștia știu că cei din jurul lor îi cunosc drept oameni prosperi și de succes. De cele mai multe ori, oamenii bogat își doresc să citească cât mai mult, să aibă timp pentru a sta cu familia și pentru experiențe, aici intră vacanțele sau anumite activități.

1. Zborurile la clasa de business

De cele mai multe ori, cei bogați, evită să meargă cu clasa business și aleg să călătorească modest, alături de celelalte persoane. Cei mai mulți dintre acestea, consideră o cheltuială inutilă și preferă să-și păstreze banii pentru altă necesitate. Fondatorul IKEA, Ingvar Kamprad consideră zborurile la clasa de business o cheltuială inutilă, astfel că toți angajații companiei zboară la clasa economică.

Pentru a ține prețurile mici la clasa economică, prețurile pentru clasa de business au început să crească din ce în ce mai mult. Oamenii cu venituri medii sunt dispuși să strângă bani, pentru a se bucură de o experiență de acest fel, unde vor zbura cu clasa de business.

2. O casă mare

Oamenii bogați ar prefera să cumpere o locuință din care să obțină un câștig, când prețul acesteia va crește. Miliardarul Warren locuiește într-o casă modestă achiziționată în anul 1958. Acesta și-a cumpărat un conac în Nebraska care l-a costat 30 de mii de dolari, iar în prezent valoarează 650 de mii de dolari.

Societatea îi îndeamnă pe oamenii obișnuiți să aibă propria casă și de preferat, să fie cât mai mare. În astfel de cazuri, construcția unei case va ține mai mult de zece ani, fiindcă nu există mereu fonduri pentru terminarea ei.

3.  Mașini de lux 

Oamenii bogați nu își doresc mașini scumpe. Aceștia consideră că este o risipă de bani un vehicul scump, care își pierde valoarea în timp. De multe ori, proprietarii marilor companii, conduc mașini mai ieftine. De exemplu, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg conduce o mașina Volkswagen manuală și nu se declară impresionat de mașinile scumpe.

Mulți oameni din clasa socială medie își cumpără o mașină scumpă ca să impresioneze alte persoane, iar multe persoane fac credit pentru achitarea acesteia.

Pixabay

4.  Studii plătite

Cei mai mulți milionari știu că există o diferență între studiile gratuite și cele plătite. Dacă vrei să ai succes în viață, trebuie să fii dedicat și să perseverezi în domeniul ales. Dorința de învățare și abilitățile tale te vor ajuta să ajungi angajatul unor companii de top, fără a fi nevoie de o diplomă.

În mai multe state, unde cursurile universitare se plătesc, absolvenții vor muncii următorii ani pentru a-și achita studiile făcute. Acest lucru nu este benefic din punctul de vedere al unui milionar.

5. Cursuri și mentorate

Cei mai mulți dintre bogați știu cum cursurile sunt de dezvoltare personală reprezintă doar o afacere. Antrenorii nu sunt interesați dacă stundentul va învăța ceva sau dacă va schimba ceva în viața lui, atât timp cât va plăti taxa de participare. Oamenii de succes preferă să se autoeduce și să nu investească bani în astfel de cursuri.