Cu siguranță și ție și s-a întâmplat cel puțin odată în viață să ai nevoie de un lucru pe care nu îl deții, și pe care să îl împrumuți de la altcineva. Desigur, și tu la rândul tău te-ai aflat în situația în care nu ai putut să refuzi atunci când ți s-a cerut ajutorul, și ai împrumutat, la un moment dat, un obiect personal.

Lucrurile personale nu trebuiesc împrumutate niciodată. Această regulă își are existența încă din Antichitate. Oamenii de pe vremea aceea erau de părere că există o energie foarte puternică între haine și posesorul lor. La nivel energetic, acestea sunt conectate. Pe baza acestui subiect ce poate fi considerat controversat, s-au născut mai multe superstiții. Iată care sunt cele mai cunoscute și ce nu e bine să dai cu împrumut, dar nici să le dăruiești cuiva.

Ce să nu mai împrumuți sau să nu mai dăruiești niciodată

pixabay

Obiectele personale și cele de vestimentație nu trebuiesc împrumutate sau dăruite. Există un schimb de energie și mai multe superstiții despre care trebuie să știi și tu.

Iată care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care nu trebuie să le împrumuți. Vorbim doar despre obiectele folosite de tine, care nu mai sunt noi.

Nu este bine să oferi haine proprii. Superstițiile spun că dacă dai hainele tale persoanelor nevoiașe, ieși în pierdere. Îți poți pierde energia, iar la capitolul financiar vei avea de suferit.

Dacă totuși ai haine pe care vrei să le oferi, există un sfat: le poți spăla cu praf de spălat și sare. Sarea este ingredientul care îndepărtează urmele energetice pe care le lasă proprietarul hainelor.

Starea ta financiară va avea de suferit dacă vei oferi portofel, poșetă sau rucsac.

Oglinda de perete sau de buzunar. Dacă o vei dărui cuiva, se spune că riști să îți pierzi din atractivitate.

Lenjeria intimă, tricoul sau maioul fac parte de pe aceeași listă.

Lenjeria de pat sau saltele. Acestea reprezintă bunăstarea familiei.