Iată care sunt cele mai apreciate filme de pe Netflix, în luna septembrie.

Dacă vrei să te bucuri de un film bun, acest articol este pentru tine. Pe Netflix, există mai multe pelicule care au fost pe placul publicului. Iată despre ce filme este vorba. 

Dragoste în casa de vacanță

Unul dintre cele mai apreciate filme este dragoste în casa de vacanță. Lansat pe 1 septembrie, filmul este potrivit pentru cei care adoră comediile romantice.

Acțiunea are loc în Verona, după ce Julie decide să facă o schimbare în viața sa. Doar că ajunge să cunoască un tânăr chipeș, ce îi va da lumea peste cap.

Omul invizibil

Dacă peliculele romantice nu sunt pe placul tău, Omul invizibil este potrivit pentru cei care preferă filmele horror. Lansat în 2020, povestea este inspirată din romanul omonim al lui Herbert George Wells și spune întâmplările prin care trece un student la medicină.

Din dorința de a a aflat cât mai multe lucruri despre domeniul pe care îl studiase, ajunge să facă mai multe experimente, ca mai apoi să realizeze că efectele sunt neașteptate. Personajul principal Griffin ajunge să fie prins în lumea sa, iar restul nici nu mai contează.

Inimi purpurii

Dacă nu ai văzut încă Inimi purpurii, ei bine, trebuie să știi că este unul dintre cele mai apreciate filme de pe Netflix. Povestea de dragoste dintre Cassie și Luke i-au cucerit pe cei mai mulți. Cei doi ajung să se îndrăgostească, doar că nu își pot trăi iubirea.

Într-o noapte, Cassie ajunge să îl cunoască pe Luke, care încearcă să o cucerească. Doar că tânăra nu se lasă ușor, iar momentele dificile nu fac decât să îi apropie și mai mult.

Top 5 filme populare în septembrie, pe care le poți vedea pe Netflix. Sunt perfecte pentru serile reci de toamnă!
Social media

Pasiune sufocantă

Un alt film la fel de apreciat este Pasiune sufocantă. Lansat în 2022, pelicula surprinde evoluția relației dintre o tânără și instructorul ei. Dragostea lor este una profundă, dar marcată de clipe mai puțin plăcute, pe care încearcă să le depășească.

The Crown

Printre preferințele publicului se numără și The Crown. Bazat pe fapte rele, serialul spune povestea de viață a reginei Elisabeta a II-a, surprinzând problemele din Casa Regală, dar și deciziile pe care trebuie să le ia din punct de vedere politic.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.