Iată care sunt considerate cele mai periculoase rase de câini din lume. Fii foarte atent la alegerea pe care o faci

Câinii se numără printre cele mai iubite animale de companie. Majoritatea oamenilor aleg să țină unul sau mai mulți patrupezi în locuința sau curtea lor. Există mai multe rase de câini, rasele prietenoase și cele agresive.

Pe lângă câinii blajini și prietenoși cu care majoritatea dintre noi suntem obișnuiți, specialiștii trag un semnal de alarmă. Oamenii care aleg să dețină un patruped dintr-o rasă agresivă, trebuie să țină cont de mai mulți factori.

Dacă însă ești curios să afli cât mai multe informații despre cei mai periculoși câini din lume, noi îți prezentăm o parte dintre ei.

Ai mare atenție la aceste rase de câini. Sunt printre cele mai periculoase din lume

Agresivitatea anumitor rase a fost special cultivată în laborator. În conformitate cu specificațiile și caracteristicile fiecărui câine, agresivitatea a fost o cerință. Un bun exemplu sunt câinii polițiști, luptători sau paznici.

Iată care sunt cele mai de temut rase de câini:

  • 1. Dog argentinian
rasedecaini.ro

Creat în Argentina special pentru vânătoare, această rasă poate depăși 100 de kilograme. Dogul argentinian nu este atât de agresiv, cât mai degrabă este considerat înfiorător.

  • 2. Doberman
pixabay

Câinii din această rasă sunt recunoscuți pentru inteligența și loialitatea de care dă dovadă. Cea mai bună alegere atunci când vrei să îți cumperi un câine de pază. El va ataca doar în momentul în care locuința sau membrii familiei sunt în pericol.

  • 3. Tosa Inu
pixabay

Această rasă este interzisă în anumite țări. Tosa Inu este un câine de luptă japonez.

  • 4. Pit Bull Terrier American
social media

Considerată una dintre cele mai înfricoșătoare rase, a apărut din încrucișarea unui terrier cu un buldog. A apărut pentru prima dată în Irlanda, Anglia și Scoția. Este cel mai de temut câine în America.

  • 5. Pitbull Merle
social media

Acest câine are o mușcătură atât de puternică și de agresivă, încât poate ucide în doar câteva secunde o persoană. Puterea de care dă dovadă este incredibilă. De cele mai multe ori, infractorii sunt însoțiți de un câine din această rasă, după cum informează fasingur.info

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!