Sezonul costumelor de baie a început și multe dintre noi nu avem pregătit corpul de vară. Pentru acest lucru, venim în ajutor cu câteva băuturi sățioase, slab calorice care vă vor scăpa de pofta de mâncare. Cu ajutorul lor, vei putea slăbi într-o perioadă mai surtă.

1. Apă simplă

Oricât de banal ar fi, corpul are nevoie de hidratare, iar apa este cea mai bună băutură. Ea nu are calorii, iar dacă vei bea un pahar înainte de masă, pofta de mâncare se va reduce substanțial. Totodată, dacă o bei dimineața, înainte de micul dejun, organismul ți se activează, iar tranzitul intestinal este stimulat.

2. Apă cu lămâie și semințe chia

Această băutură are rezultate excelente în ceea ce privește silueta. Ea ajută la scăderea kilogramelor precum și eliminarea toxinelor. Fibrele din semințele de chia ajută digestia și contribuie la scăderea colesterolului rău. Pentru a o prepara ai nevoie de un pahar cu apă caldă, sucul de la o jumătate de lămâie și o linguriță de semințe.

Semințele se vor pune în apă și se lasă la înmuiat timp de 15-20 de minute. Se adaugă și sucul de la lămâie și se amestecă. Nu te speria de consistența sa, care va fi ca de gel. Dacă ă vei consuma, îți dispare pofta de mâncare și te va ajuta să slăbești.

3. Apă cu castraveți și mentă

Această băutură are un efect detoxifiant și ajută la sănătatea pielii. Un lucru trebuie să reții aici, că prepararea se face cu o seară înainte pentru ca aromele să se îmbine și să fie delicioasă.

Sursa foto:Pixabay

4. Apă cu oțet din cidru de mere

Oțetul din cidru de mere este un aliat bun împotriva kilogramelor. Pe lângă acest lucru, contribuie la sănătatea inimii și la reglarea nivelului de glicemie. Ai grijă la consumarea sa, nu îl bea nediluat, fiindcă există o posibilitate să faci o criză de gastrită din cauza acidității.

Se pune două lingurițe de oțet într-un pahar de 200 de ml de apă și se amestecă. El se consumă în fiecare dimineață pentru a avea efectul dorit. Ca să nu îți afecteze smalțul dinților, indicat ar fi să bei cu ajutorul unui pai.

5. Ceai de chimen

Semințele de chimen ajută la ameliorarea constipației și a balonării. Ceaiul se consumă timp de o lună și crește capacitatea organismului de a arde kilogramele în plus cu până la 25%. În acest fel, procesul se slăbire va avea loc într-un timp mult mai scurt.