Există nativi care se dedică întru totul gastronomiei și se visează bucătari desăvârșiti, însă unele semne zodiacale rămân numai cu visele. În practică nu sunt în stare de nimic, cu atât mai mult când vine vorba de gătit. Câțiva dintre nativi preferă să risipească toți banii pe mâncarea de la fast-food. 

1. Gemeni

Bucătăria nu este un spațiu pe care să îl onoreze cum se cuvine. Chiar dacă în esență este un nativ foarte creativ, când vine vorba e gătit, riscă să își taie degetele sau să se ardă. Nicidecum nu se descurcă să pregătească ceva comestibil. Preferă să angajeze pe cineva care să îi gătească mereu sau mai bine să își cumpere mâncarea de-a gata. Este un pasionat al KFC-ului și este dispus să dea și ultimul leu din buzunar pentru a ajunge acasă cu un preparat gata de servit.

2. Fecioara

WEEKEND / Top 3 zodii care dau bani grei pe fast-food. Nu le place deloc să gătească
Sfatul Părinților

Fecioara excelează în orice, mai puțin la gătit. Nu e locul ei în bucătărie. Decât să otrăvească pe cineva, mai bine renunță la timp pentru binele tuturor. Acest semn zodiacal detestă până în măduva oaselor să gătească. Uneori, fac mofturi chiar și la preparatele gătite de altcineva. Mâncarea de la fast-food este pe placul lor și cred că este mult mai rentabil să mănânci în oraș, pentru că astfel, nu se face murdărie nici în bucătăria de acasă. Singurul lucru pe care îl fac cu drag este să spele vasele. Fecioarele iubesc să pună totul la punct, numai să nu fie ele implicate în prepararea mesei.

3. Vărsător

Să pui vărsătorii să gătească este o adevărată crimă. Nu doar că riscă să ia foc bucătăria, ci riscă să își taie buricele degetelor sau să spargă pahare și farfurii. Nici nu vor reuși să mănânce ceea ce au gătit. Ori fac mâncarea prea grasă, ori nesărată sau prea picantă, ori o fac scrum. Ei sunt mari iubitori de McDonald’s, niciodată nu se vor da în lături atunci când va veni vorba de McPuișor. Iubesc nespus să mănânce și chiar să își cheltuie tot salariul pe hrană.