Pentru cele mai multe dintre gospodine, curățenia în baie poate fi o adevărată corvoadă.Trebuie doar să știi câteva trucuri, iar acest proces va merge ca pe roate.

Majoritatea lucrurilor care pot face baia ta să strălucească ca un diamant le ai deja în casă, însă trebuie să știi cum trebuie să le folosești pentru ca totul să strălucească.

Sursa: Social media

Folosiți spumă de ras pentru a curăța oglinzile.

Pentru a preveni aburirea oglinzilor după duș, aplicați doar niște spumă de ras pe ele. Lăsați-l timp de 1 minut și ștergeți-l cu un prosop uscat. De asemenea, funcționează excelent pentru a vă proteja oglinzile de amprente.

Folosiți oțet pentru a curăța gresia.

Puteți scăpa de plăcile galbene cu ușurință fără a utiliza produse scumpe. Utilizați doar oțet, deoarece servește ca un puternic produs de curățare natural . Se amestecă 1/2 cană de oțet alb cu apă caldă.  Cu toate acestea, aveți grijă și nu curățați marmura cu ea, altfel, acizii o vor deteriora.

Folosiți ziare pentru a șterge ușile de duș din sticlă.

Dacă nu aveți o cârpă din microfibră la îndemână, nu ezitați să folosiți ziare . Nu lasă in urma fibre, in plus, se freacă bine. De asemenea, puteți combina ziarele cu oțet alb pentru a obține ferestre impecabile.

Folosiți pasta de dinți pentru a îndepărta reziduurile de săpun.

Aplicați puțină pastă de  dinți pe un burete și frecați bine pentru a îndepărta acumularea de săpun. Poate fi folosit și pentru lustruirea robinetelor. Frecați -l cu o cârpă și apoi clătiți cu apă. Asigurați-vă că utilizați acest truc ocazional, deoarece abrazivii din pasta de dinți ar putea uza finisajul.

Folosiți ulei pentru copii pentru a străluci bateriile

Puneți puțin ulei pe o cârpă și frecați-l pe corpuri de iluminat, capete de duș și chiar pe vasul de toaletă . În acest fel, le vei oferi o strălucire plăcută și vei scăpa de amprente.