Data viitoare când te machiezi, nu uita de micile detalii care fac diferența

Fondul de ten este un produs de machiaj ce poate intimida dacă nu stăpânești arta aplicării corecte. Femeile se tem în general de aspectul încărcat al tenului, de aplicarea în mod greșit a fondului de ten sau de alegerea culorii nepotrivite. Iată care sunt cele mai des întâlnite greșeli legate de alegerea și aplicare fondului de ten. Și în același tip, motivul pentru care arată inestetic după câteva ore de la utilizare. 

Fondul de ten, o reală problemă

Corina Turcu este un make-up artist extrem de cunoscut în mediul online. Tânăra a dezvăluit recent într-un filmuleț postat pe TikTok care sunt cele mai eficiente metode de a obține un machiaj perfect. Dar totodată a dezvăluit și cauzele pentru care tenul nu arată așa cum ne-am dori.

Se pare că tapotatul sau fixarea fondului de ten nu sunt cele mai importante aspecte în aplicarea fondului de ten. Mai mult de atât, trebuie să aveți grijă ca baza pentru aplicare și baza fondului de ten să fie aceeași.

„Există o regulă de bază mai presus de cum aplici fondul de ten, cum îl tapotezi sau îl fixezi. Toate astea nu ajută la nimic dacă nu ai grijă ca baza ta să fie aceeași cu fondul de ten. Sunt trei tipuri de baze și de fonduri de ten: ulei, apă sau silicon.

Dacă baza ta este pe bază de silicon, iar fondul de ten pe bază de apă, ele nu au cum să facă împreună casă bună. Astfel că, la un moment dat se vor separa. Fondul de ten pe bază de apă face casă bună cu o bază bună de fond de ten sau o cremă hidratantă pe bază de apă”, a transmis Corina Turcu.

@corina.turcu Cred ca aceasta ar fi prima regula a unui #machiajrezistent#fonddeten #bazademachiaj #produsedemakeup #produse #tips #tipsandtricks #makeuptips #foryou #fyp #foryoupage #fypage #wakeupandmakeup #explore #explorepage #beauty #frumusete #machiaj #machiajbucuresti #makeupartist #corinatmakeup #mua #corinatmakeup #goodmakeup #sfaturibune #invatadepetiktok ♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Cum vă dați seama de baza produsului

Multe dintre femeile care utilizează fond de ten nu acordă o atenție deosebită detaliilor. Tocmai de aceea, după un machiaj abia finisat, s-ar putea ca rezultatul să nu fie cel așteptat.

„Pentru a afla baza produsului, citim lista de ingrediente. Acestea sunt listate în funcție de cât de multă cantitate din acel ingredient este în produs. Așa că, dacă apa este primul ingredient, este clar deja că apa este cea mai mare din punct de vedere cantitativ. La fel și pentru produsele pe bază de ulei”, a mai adăugat make-up artistul.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii