O mamă a primit confirmarea de la Spitalul de Copii că fiica ei, Nadine, a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută, un cancer de sânge agresiv. La o vîrstă mult prea fragedă, fetița se numără printre cei 20% dintre copiii cu leucemie care au fost diagnosticați în mod specific cu acest tip de cancer.

La câteva săptămâni de la tratament, Nadine a început să se confrunte cu căderea părului. Pe măsură ce și-a aruncat pletele, a devenit mai conștientă de cât de diferită arăta față de cei pe care îi cunoștea și îi iubea.

Ce gest emoționant a făcut o mamă pentru fetița ei bolnavă de cancer

După ce s-a luat decizia de a-i tunde complet părul, familia s-a hotărât să îi fie alături. Astfel, mama ei, tatăl și alte persoane care o susțineau i s-au alăturat și s-au ras în capul pentru a se potrivi cu noul ei stil. 

Momentul a fost filmat și postat pe TikTok. Acest gest extrem de important pentru fetiță a devenit viral, adunând milioane de like-uri și comentarii. Oamenii au fost impresionați până la lacrimi și i-au susținut fiecare cu câte o vorbă din sfulet.

@thiqqd Shaving our heads for our baby Nadine who’s kicking cancers ass! #cancerawareness #childhoodcancer #childhoodcancerawareness ♬ Rise Up – Andra Day

Cancerul poate fi o experiență marcantă, mai ales pentru copii

Ideea de a te rade în cap pentru a sprijini un copil bolnav de cancer a fost copleșitor de pozitivă. Copiii bolnavi de cancer au nevoie de cât de multă încurajare pot primi. Copilăria este destul de confuză și este greu să arăți diferit, mai ales dacă nu este alegerea ta.

Dacă vrei să susții pe cineva, sentimentele sale sunt cel mai important aspect. Dacă el sau ea crede că ar fi distractiv sau încurajator pentru tine să te razi pe cap pentru a-i susține împotriva cancerului, nu ezita să o faci. Îi poți ușura trecerea prin boală și chiar se va simți mai bine în pielea lui.