O tânără clarvazătoare în vârstă de 24 de ani s-a născut cu un simț extrem de ciudat. Aceasta pretinde că poate simți mirosul celor cărora li se apropie sfârșitul. Ari Kala provine din Australia și nu avea habar că are înclinații către spiritism. Aceasta lucra ca secretară până în momentul în care drumul ei s-a îndreptat către alte orizonturi.

Când avea doar 12 ani, Ari Kala a mers în vizită la unchiul ei și a simțit cel mai bizar lucru din viața ei. Aceasta și-a dat atunci seama că unchiul ei urma să moară curând. Tânăra a realizat că avea un miros atipic pe care nimeni nu îl mai putea simți.

Ari Kala se ocupă în prezent de sănătatea psihică a femeilor

După ce Kala și-a dat seama că are o putere incredibilă în a putea simți mirosul celor care vor muri curând, aceasta a ales să continue pe drumul spiritismului și să dezvolte o afacere din înclinațiile ei native. Astfel, tânăra a decis să vină în ajutorul femeilor care au probleme cu stresul, depresia și problemele psihice, întrucât aceasta susține ședințe de spiritism și le învață pe acestea cum să aibă grijă de sănătatea lor psihică.

Ți se face pielea de găină! Cum reușește o clarvăzătoare să simtă oamenii care sunt pe moarte: „Au un miros...”
pixabay.com

Ari Kala a simțit mirosul unchiului ei și și-a dat seama că acesta va urma să moară

Tânăra a mărturisit că oamenii cărora li se apropie sfârșitul vieții au un miros aparte. Ea crede că nimeni nu mai poate simți acest lucru în afara de ea și că ea știe întotdeauna cine urmează să moară, însă nu îi poate ajuta pe aceștia, neavând cum să le împiedice moartea. Kala spune că harul ei o face să se simtă inutilă pentru că nu îi poate ajuta pe cei care sunt la un pas de moarte.

 „Morții au un miros aparte. Când am simțit asta eram la unchiul meu și eu am știut prima că va muri în curând. Eu simt cum miros ei, dar nu îi pot ajuta.”, a povestit tânăra clarvăzătoare.