Un bărbat a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, după ce a ajuns acasă cu produsele de la magazin.

Vizitele la magazin ni se pare tuturor ceva obișnuit, dar nu și pentru un bărbat din Cluj, care a avut parte de o surpriză mai puțin așteptată, ce-i drept. Omul și-a făcut cumpărăturile zilnice. Ulterior, și-a dat seama că s-a ales, fără voia lui, cu un ou mai puțin norocos.

Ce s-a întâmplat, după ce bărbatul a pus oul în tigaie

În urmă cu o zi, un clujean și-a cumpărat o caserolă de ouă de la un magazin. Până aici, totul pare normal, doar că descoperirea sa avea să îl surprindă neplăcut. Bărbatul a intrat în bucătărie și a avut să prăjească câteva ouă.

Unul dintre ele era normal, iar în celălalt se afla surpriza, mai exact un embrion de pui. Bărbatul a avut un șoc, atunci când a văzut ce conținea cel de-al doilea ou, așa că le-a împărtășit internauților ce a pățit. Întâmplarea este cel puțin șocantă, având în vedere că au fost încurcate ouăle care pot să meargă la comercializare și celelalte.

Cel mai probabil, fermierii au făcut această greșeală. Cât despre bărbatul care a găsit embrionul de pui, nu poate concepe cum este posibil să se vândă ouă care au embrion de pui în ele.

Ți se face pielea de găină! Ce a găsit un clujean, după ce a pus în tigaie un ou cumpărat din magazin
Pexels

Dar nu gândiți că astfel de situații se întâmplă doar în România, din cauza neatenției. Realitatea a dovedit că episoade de genul pot avea loc și alte state, cum ar fi de exemplu Marea Britanie.

O femeie a cumpărat o caserolă de ouă de la supermarket extrem de cunoscut. Mai apoi, și-a dat seamă că în interior, se află embrioni de rață. Tânără a decis atunci să păstreze puii și chiar să se ocupe de ei.

Ce-i drept, femeia nu pusese ouăle în tigaie, așa cum s-a întâmplat în cazul clujeanului. La mai bine de trei săptămâni de la cumpărarea caserolei cu ouă, tânăra a observat că au ieșit mai multe rățuște.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.