Când toaleta ta este înfundată și nu ai uneltele necesare pentru a o desfunda, este timpul să fii creativ. Iată cum poți desfunda o toaletă folosind materiale pe care le ai deja în dulap.

Toaletă înfundată? Nici o problemă. Noi avem trucurile necesare pentru a rezolva această problemă neplăcută, simplu și ușor, cu doar câteva lucruri pe care le ai la tine acasă.

Pentru a desfunda o toaletă fără alte instrumente, mergeți la bucătărie pentru a lua niște săpun de vase. Acest tip de săpun lichid ar trebui să ajute la lubrifierea țevii înfundate și să permită resturilor depozitate să alunece mai ușor în jos.

Turnați aproximativ o jumătate de cană în toaletă. Dacă ai rămas fără săpun de vase, tăiați o bucată de săpun de mâini în bucăți mici și aruncați bucățile în toaletă . Dacă niciuna dintre aceste metode neconvenționale nu funcționează, citiți mai departe să vedeți ce aveți de făcut.

Sursa: Social media

Adăugați apă fierbinte

Dacă săpunul de vase nu se dovedește util, adăugarea de apă ar putea schimba lucrurile. Umpleți o găleată cu apă fierbinte (apa clocotită poate provoca crăparea unei toalete din porțelan) și turnați apa în toaletă. Forța apei ar putea disloca orice provoacă înfundarea .

Turnați o cană de bicarbonat de sodiu și două căni de oțet în toaletă

Probabil știți că oțetul și bicarbonatul de sodiu sunt grozave la curățarea numeroaselor suprafețe, funcționează ca dezodorizante grozave și sunt utile pentru a ne menține drenurile să funcționeze fără probleme.

Bicarbonatul de sodiu și oțetul creează un proces chimic care ajută în acest proces. Oțetul alb distilat este folosit în mod obișnuit, dar orice tip de oțet va funcționa. Lăsați amestecul de bicarbonat de sodiu și oțet să funcționeze câteva minute.

Înălbitor de uz casnic

Similar cu săpunul, înălbitorul de uz casnic ajută la descompunerea deșeurilor. Procedura seamănă cu cea care implică săpun de vase. Pur și simplu înlocuiți săpunul solid sau lichid de vase cu 2-3 căni de înălbitor. După unul sau două minute, turnați o cană de săpun pudră. Așteptați 10-15 minute și spălați toaleta. Veți descoperi că această abordare este mai eficientă pentru o toaletă foarte înfundată.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.