Testele de logică pot părea extrem de complicate și pun în dificultate mulți adulți. Deși am crede că torul este o joacă de copii, lucrurile se complică dacă o persoană mai matură nu știe răspunsul. Mai jos vă puteți testa abilitățile vizuale și să găsiți o lăcusta ascunsă. 

Se spune că un procent foarte de oameni reușesc să găsească lăcusta dintre frunze în doar câteva secunde. Dacă vei reuși să faci asta, bucură-te, fiindcă te poți considera un geniu. Fără să mărești imaginea, doar uitându-te trebuie să găsești insecta de aceeași culoare.

Sursa foto: Brightside

Poate că la prima vedere, totul este foarte simplu și nu pare complicat deloc. Ei bine, lucrurile se schimbă puțin dacă te uiți mai atent. Insecta nu se vede cu ochiul liber și ar trebui să acorzi mai multă atenție pentru a rezolva testul.

Pare că totul este aceeași culoare și nimic nu iese în evidență. Ți-am spus că trebuie să ai răbdare și atenție. Dacă ai trecut cele zece secunde propuse la început și încă nu ai găsit-o, te ajutăm noi. Uită-te cu atenție în partea de jos în dreapta și vei găsi lăcusta. Trimite testul mai departe pentru a-i pune și pe prietenii tăi la încercare.

Sursa foto: Brightside

Alte ghicitori amuzante

  • Ce poate călători în lume, rămânând în același colț? -Timbrul poștal
  • Un şofer conducea un camion. Luminile camionului nu erau aprinse. Luna nu era pe cer. O doamnă traversa strada. Cum a reuşit şoferul să o vadă? – Era o zi însorită de vară
  • Mergeau soț și soție, frate și soră, cumnat și cumnată. Câți erau, de fapt? – Trei
  • Cine nu pune nicio întrebare, dar are nevoie de răspuns? – Un apel pe telefon
  • Ce merge în sus şi în jos, dar nu se mişcă? – Scara
  • Ce îi spune un perete altui perete? – Ne întâlnim la colţ
  • 40 de instrumentişti interpretează o partitură muzicală într-o jumătate de oră. În câte minute vor interpreta aceeaşi partitură muzicală un număr de 80 de instrumentişti? – Tot 30 de minute, partitura este aceeași