Limbajul corpului adesea poate spune mult mai mult decât cuvintele. Este un instrument incredibil de important atunci când vine vorba de construirea de relații, deoarece majoritatea emoțiilor sunt comunicate non-verbal. 

Atunci când ești în contact cu alți oameni, spui mult mai mult cu corpul tău decât cu propriile tale cuvinte. De fapt, nu are nimic de-a face cu ceea ce spunem, ci cu cum ne simțim când vorbim. Poate fi dificil să vorbim despre sentimentele noastre, motiv pentru care adesea ne comunicăm emoțiile prin limbajul corpului.

Deci, atunci când ești în contact cu alți oameni, spui mult mai mult cu corpul tău decât cu propriile tale cuvinte. De fapt, nu are nimic de-a face cu ceea ce spunem, ci cu cum ne simțim când vorbim. Poate fi dificil să vorbim despre sentimentele noastre, motiv pentru care adesea ne comunicăm emoțiile prin limbajul corpului.

Acest lucru poate face mai ușor pentru ceilalți să înțeleagă dacă există o semnificație subiacentă a ceea ce spunem și cum ne simțim pentru ei. Acesta este motivul pentru care limbajul nostru corporal este important atunci când creăm contact cu ceilalți. Care este poziția ta obișnuită de șezut? Poate dezvălui multe despre personalitatea ta.

Sursa: Social media

Prima poziție

Oamenii care stau așa sunt foarte creativi și carismatici. Sunt spontani și nu se gândesc mult înainte de a lua o decizie. Acest lucru poate cauza unele probleme din când în când, dar farmecul lor personal îi va ajuta să iasă din situații incomode. Acești oameni văd viața ca pe o aventură și sunt deschiși către noi experiențe. De asemenea, sunt foarte populari și își fac prieteni ușor, deși multe dintre aceste relații sunt trecătoare.

A doua poziție

Oamenii care stau în această poziție sunt adevărați visători. Au o imaginație grozavă și se pot pierde complet cu capul în nori. Sunt foarte emfatici și pot crea cu ușurință contact cu ceilalți, dar uneori se pun pe ei înșiși pe plan secund.

A treia poziție

Sunt oameni haotici cărora le este greu să se concentreze și să rămână nemișcați. Mințile lor sunt mereu în mișcare și vorbesc adesea înainte de a se gândi la impactul cuvintelor lor. Se plictisesc repede și au o durată de atenție foarte scurtă. În relații, își pierd interesul foarte repede și au nevoie de cineva care să-i aducă înapoi la realitate.

A patra poziție

Sunt adesea oameni foarte inteligenți care sunt buni gânditori i. Sunt punctuali, clari si ordonați. Casa lor este adesea super curată și ordonată, iar totul este la locul său. Sunt puțin rezervați și nu se dezvăluie foarte repede în fața celorlalți. Cu toate acestea, sunt foarte sinceri și nu le plac bârfele. Ei rămân calmi în toate situațiile și nu își pierd ușor controlul.

A cincea poziție

Acești oameni sunt foarte orientați spre obiective și își prețuiesc foarte mult cariera. Ei apreciază stabilirea unor obiective ambițioase pentru ei înșiși și nu sunt mulțumiți cu mai puțin. La nivel personal, își stabilesc și obiective, când vine vorba de sănătate sau dragoste, de exemplu. Sunt foarte perfecționiști în orice, inclusiv în aspectul lor personal. Acest lucru îi îndepărtează uneori de realitatea a ceea ce au deja, pentru că întotdeauna tânjesc după mai mult.