Cu toate că a avut ceva defecte înainte de lansare, Samsung ajunge pe piață cu telefonul pliabil promis. Prețul său începe de la 10.000 de lei și poate ajunge până la 15.416 lei.

Mai multe aparate ale aceluiași model au prezentat defecte în luna Aprilie, în timp ce se aflau în testele efectuate de jurnaliști. Versiunea modificată însă, a fost lansată și poate fi comandată și la noi prin intermediul unui magazin online, varianta 5G fiind, evident, cea mai scumpă.

După recenziile presei internaționale, reiese că varianta nouă Galaxy Fold ar fi îmbunătățită, însă lista lungă de recomandări poate însemna că este totuși un gadget sensibil.

Telefonul flexibil Galaxy Fold a fost lansat de Samsung după câteva luni de amânare, din cauza problemelor descoperite de către jurnaliștii ce aveau modelul în teste. Astfel că, la început de Septembrie, varianta modificată a fost prezentată la târgul IFA, Berlin.

Potrivit explicațiilor oficiale Samsung, folia protectoare a noului Fold a fost mult mai bine lipită și nu mai poate fi scoasă. De asemenea, balamaua a fost ranforsată, rezistă la 200 de mii de închideri și au fost adăugate protecții suplimentare contra prafului ce ar fi putut pătrunde în mecanism, notează hotnews.ro.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tZBk_Hb-X0w[/embedyt]