3 pași prin care îți poți face telefonul Android să se miște mult mai repede.

Utilizatorii de Android se confruntă cu multe probleme. Telefoanele devin din ce în ce mai lente după o perioadă lungă de utilizare. Un smartphone care a început să devină din ce în ce mai „leneș” , poate să devină un lucru extrem de supărător și frustrant.

Utilizatorii de Android se confruntă cu probleme mari după un timp de utilizare îndelungată a telefoanelor lor. Acestea devin din ce în ce mai lente. Ele nu vor mai fi la fel de „lucide” ca la început. De asemenea multe aplicații se vor închide forțat. Totuși, avem câteva sfaturi pe care vi le putem da în legătură cu telefonul. Acesta se va mișca mai rapid dacă veți face aceste lucruri.

social media

Cum poți face ca telefonul tău Android să se miște mai bine

Probabil că și tu te-ai săturat de telefonul tău care se mișcă destul de lent. Iată cum îl poți face să ruleze mult mai repede.

1. Dezactivează update-urile automate

Este foarte important să ai toate update-urile aplicațiilor și a sistemului de operare la zi. Dacă aceste update-uri se vor face automat, atunci vei ajunge la un consum mare de resurse și date. Ulterior, bateria se va descărca mult mai rapid. Așadar, îți recomandăm să îți dezactivezi funcția și să îți faci manual toate update-urile necesare.

2. Dezinstalează aplicațiile pe care nu le folosești

Google Play este plin de jocuri și de aplicații. De multe ori, ai tendința de a descărca anumite aplicații, în speranța că îți vor trebui la un moment dat. Așadar, îți recomandăm să îți faci periodic curățenie în telefon și să ștergi aplicațiile pe care nu le folosești și ocupă mult spațiu.

3. Elimină fișierele cache

Aceste fișiere sunt stocate în memoria telefonului mobil. Ele ajută aceste aplicații să se încarce mult mai rapid. Totodată, aceste fișiere ajută să nu descarce anumite informații de fiecare dată. Așadar, prin ștergerea acestor fișiere de la aplicațiile pe care nu le folosești în mod constant, vei elibera mult spațiu. Astfel, vei îmbunătăți cu mult performanța telefonului.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.