Pe lângă faptul că este extrem de periculos și dăunător, fumul de țigară este complet neplăcut. Mai cu seamă atunci când persistă în locuința ta, în mașină sau în orice încăpere de mici dimensiuni. Majoritatea oamenilor adoră să-și savureze cafeaua sau un pahar de vin alături de o țigară, în sufragerie sau în bucătărie. Așa că mirosul neplăcut se instalează imediat.

Dacă și tu te confrunți cu această problemă, nu trebuie să-ți mai faci griji de mirosul persistent de tutun, căci îți prezentăm azi cele mai eficiente soluții pentru a scăpa de el. În mod cert vei pune în practică sfaturile următoare!

Metode prin care poți scăpa de mirosul de tutun din casă

Atunci când mirosul de țigară se imprimă în pereți, lucrurile se complică puțin. Poți scăpa de el după câteva săptămâni sau luni de la ultima țigară fumată într-o încăpere. Trebuie să aerisești des ca în încăpere să intre aer curat. Ulterior, va trebui să cureți gresia cu o soluție preparată cu apă, înălbitor sau apă și oțet.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Specialiștii îți recomandă lac pentru podelele de lemn care de asemenea, pot întreține mirosul de tutun. În cazul pereților, va fi necesar să dai cu o mână de var. Dacă ești fumător, poți pune în fiecare colț câteva recipiente deschise cu cărbune. Însă, nu uita că acestea trebuie schimbate în fiecare săptămână.

Te confrunți cu mirosul de țigară în casă? Cele mai rapide metode de a scăpa definitiv de această neplăcere pixabay.com

Cum scapi de mirosul de țigară din mașină

Cele mai recomandate metode de către specialiști te vor ajuta cu siguranță să scapi de mirosul neplăcut care îți va persista în autoturism.

  • Deschide toate geamurile și aerisește complet mașina pentru câteva ore.
  • Spală scaunele și covoarele cu o soluție care conține înălbitor. Poți folosi chiar apă oxigenată sau oțet amestecat cu apă. Fă acest lucru cel puțin o dată pe săptămână!
  • La fel ca în cazul locuinței, pune în mașină recipiente deschise cu cărbune. Înlocuiește-le săptămânal!