Poate nu te-ai gândit niciodată că bradul natural de Crăciun te expune la câteva pericole.

Este minunat să ai în casă un brad frumos împodobit care să îți lumineze Sărbătorile și să îți ofere mireasma sa naturală. Totuși, bradul ascunde un secret la care nu te-ai fi gândit.

Dacă ai cumpărat un brad natural de Crăciun, poți fi expus la cateva afecțiuni. Specialiștii au demonstrat că oamenii cu un brad natural în casă sunt predispuși la anumite afecțiuni respiratorii, precum astmul, scăderea imunității, apariția sinuzitelor. Există și riscul de a intensifica alergiile deja existente. Sindromul bradului de Crăciun poate include și tuse, dureri în piept, insomnie sau stări de letargie. Deși poate fi tratat superficial, sindromul poate duce la instalarea unor boli grave ca bronșită sau pneumonie.

Cei mai mulți brazi care există pe piață sunt plantați special pentru vânzare și se stropesc cu substanțe toxice. Aceste substanțe vă vor afecta sănătatea. Dacă îți dorești un brad natural și nu vrei să optezi pentru unul din plastic, se recomandă să îl speli înainte.

Pinterest

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun

În această perioadă de sărbătoare, toți românii trimit urări cât mai frumoase celor dragi. Este un gest frumos prin care ne amintim de apropiații noștri. În acest fel, le dorim tot ce este mai bun pentru anul următor.

Pe internet sunt o mulțime de mesaje de acest gen care pot fi folosite pentru cei dragi. Sărbătorile ne fac să devenim mai buni, mai atenți cu cei din jurul nostru, să oferim iubire sau cadouri celor care ne fac viața mai fericită.

„În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ți inima şi primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!”

„Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”