Majoritatea vedetelor din showbiz se află în vacanță. Pe lista acestora se află și Cristina Șișcanu. Așadar, vedeta a ales o stațiune de lux din Italia, unde se poate relaxa fără probleme. Cei care doresc să aibă în fața lor un peisaj splendid, se pot bucura de o vacanță în Portofino. Iată cât costă o noapte de cazare aici. Nu este pentru toate buzunarele! 

Dacă dorești o destinație superbă, unde te poți relaxa și scăpa de agitația din oraș, atunci noi avem răspunsul. Pe același principiu au plecat în vacanță mai multe vedete din showbizul românesc. Așadar, vă prezentăm o destinație spectaculoasă, care este totodată preferata mai multor vedete de la noi din țară.

colaj substantial

Stațiunea de lux din Italia în care Cristina Șișcanu își petrece vacanța binemeritată alături de soțul ei

Cristina Șișcanu s-a hotărât să plece și ea, alături de soțul ei, în vacanță. Așadar, pentru o vacanță de neuitat, cei doi au ales o destinație splendidă și anume, Portofino. Această destinație este foarte îndrăgită de românii care vor să aibă o vacanță de vis. Turiștii sunt atrași de priveliștea spectaculoasă, dar și de locurile pe care le pot vizita.

Vedeta își ține mereu la curent fanii cu tot ce face, mai ales acum când este în vacanță. În ultimele zile, vedeta a postat mereu imagini din Portofino.

Cât costă o noapte de cazare în Portofino

Totuși poate v-am făcut puțin curioși în legătură cu prețul pentru o așa vacanță de neuitat. De asemenea, este bine de știu că pentru o astfel de destinație cum este Portofino, prețul nu este unul deloc scăzut. Așadar, dacă doriți să vă petreceți o noapte la un hotel de cinci stele, va trebui să scoateți din buzunar nu mai puțin de 3.000 de lei. Dacă alegeți un hotel de trei stele, atunci prețul va fi mai mic și anume, 1.500 de lei.

Cât despre biletul de avion până în Italia, prețul este de 500 de lei. Însă, acest lucru diferă și în funcție de cît de devreme cumperi biletul.