Iată de ce ar trebui să renunți la acest obicei.

Cu siguranță, și tu ai obiceiul de a sta cu picioarele pe bordul mașinii, atunci când ești în dreapta. Doar că acest lucru nu este deloc indicat și există o serie de riscuri la care te expui, fără ca măcar să știi. 

Motivul pentru care nu ar trebui să mai stai cu picioarele pe bord

Mai multe experimente făcute pe un manechin arată situația în care poți ajunge, dacă mașina în care te afli este lovită de un alt automobil. Mai exact, în cazul unui astfel de accident, există riscul ca femurul să fie fracturat. Pot apărea și lovituri în zona capului, a umărului sau a brațului.

Un astfel de caz șoca lumea întreagă în urmă cu 7 ani. Atunci, o femeie a ajuns să aibă mari probleme de sănătate, după ce a stat cu picioarele pe bordul mașinii condusă de iubitul ei.

( CITEȘTE ȘI: Un ingredient din baia ta te poate scăpa de zgârieturile de pe mașină. Rezultatele vor fi vizibile )

@venomous_in_sounds Original video from: Ely Area Ambulance (youtube) #stop #crash #accident #legs #airbag #warning #auto #car #irresponsible ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

În 2015, Audra Tatum se afla în mașina iubitului său, alături de care urma să se bucure de vacanță. Tânăra obișnuia să stea cu picioarele pe bord, atunci când partenerul său de viață a fost implicat într-un accident. În urma impactului, femeia a rămas cu fracturi la picioare și și-a rupt nasul.

A urmat o perioadă extrem de complicată, mai multe operații și zile în șir pline de durere. Medicii i-au spus că dacă nu ar fi avut picioarele pe bord, nu ar fi rămas cu așa de multe fracturi în urma impactului. Timp de doi ani, femeia nu a mai putut merge deloc. Ulterior, a început să facă pași, dar durerea a persistat.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.