Sprâncenele reprezintă partea păroasă de deasupra ochiilor. Pe lângă că acestea au un rol protectiv asupra ochiilor, acela de a-i feri de praf sau sudoare, acestea mai reprezintă și o parte estetică foarte importantă în fizionomia feței.

De-a lungul timpului acestea au suferit, de la om la om, mai ales la femei, diverse modificari. Fie că a fost vorba despre forma pe care acestea o au fie culoarea lor.

Dacă dorești ca acestea să ți se potrivească indicat ar fi să mergi la un salon unde un specialist te poate ajuta, dar totodată o poți faci chiar și acasă. În ultimul timp, în rândul femeilor se poartă sprâncenele cât mai naturale și cât mai groase care să aibă un aspect plăcut și îngrijit.

Pentru cele care își doresc ca și sprâncenele lor să fie mai bogate există un ulei, uleiul de ricin, care poate fi aplicat cu ajutorul unui bețișor pe sprânceană timp de câteva săptămâni. Efectul acestui ulei se va vedea în timp și sprâncenele vor fi mai mari și mai frumoase.

Pentru cele care nu optează pentru sprâncenele naturale există diferite farduri, creioane și creme pentru oferirea unui aspect diferit. Multe dintre acestea optează și pentru tatuarea lor, dar acest lucru este unul definitiv, aspectul lor fiind mereu același.

Depinde de gustul fiecărei femei pentru finisarea acestora totul este despre faptul că ele trebuie să te definească.