După ce vei vedea asta, cu siguranță nu vei mai cumpăra murături din magazine!

Adesea, cumpărăturile pe care le facem nu ne pot garanta faptul că produsele sunt proaspete sau fabricate în condiții optime. Chiar dacă termenul de expirare poate fi în regulă, totuși nu știi ce poți găsi în conținut. Acesta a fost și cazul unei femei din străinătate care s-a minunat când a desfăcut borcanul cu castraveți murați. 

Ce a găsit o femeie în mijlocul unui castravete murat. Ireal!

Femeia a cumpărat un borcan de castraveți murați de la Lidl, însă important de menționat este că nu de la noi din România. Totuși, o asemenea întâmplare te șochează instant de oriunde ai cumpăra și te face să nu-ți mai dorești să mergi la cumpărături a doua oară. Ei bine, după cum spuneam, tânăra a desfăcut borcanul acasă și a ținut să filmeze totul pentru a le atrage atenția și internauților de pe TikTok.

Ce credeți că avea un castravete în mijloc? Viermi! Da, ați auzit bine. Atunci când femeia a tăiat castravetele pe mijloc, s-a trezit cu o grămadă de viermi albi colcăind în leguma murată. Cel mai bine ar fi să băgați voi acasă legumele la murat și să nu mai optați pentru cele din comerț. Bineînțeles că nu e o regulă să se întâmple asta, dar nu cred că vă doriți să aveți și voi parte de astfel de experiențe dezgustătoare și neplăcute.

@estherclayfield Extra protien #lidlgb #lidl #maggot #fyp #food #viral #FilmTeyvatIslands ♬ original sound – Esther Clayfield

Cum au reacționat internauții

Oamenii au fost de-a dreptul șocați. Mulți au crezut că e o glumă proastă, în timp ce alții au jurat că nu vor mai cumpăra niciodată murături din magazine. Internautele încă se întreabă cum de a fost posibil așa ceva, având în vedere că de obicei castraveții murați se păstrează foarte bine, mai ales pe rafturile din magazine. Certe este că această întâmplare a uimit o întreagă rețea de socializare, iar gospodinele se pregătesc deja să-și prepare murăturile în casă.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.