Trebuie să aveți mare grijă la site-urile ca promit mult, cu bani puțini.

Fără doar și poate, shopping-ul online a luat amploare, mai ales în timpul pandemiei. Trebuie să recunoaștem că nimeni nu este prea atent atunci când caută ceva, ci merge pe prima variantă sugerată de Google. Iar dacă această variantă este fruugo, trebuie să știi să stai departe de el.

Shopping-ul online vine la pachet cu avantaje, dar și cu dezavantaje. Nimic nu este perfect, iar pentru a evita situațiile neplăcute, trebuie să ții cont de câteva aspecte atunci când preferi să cumperi online. În ultima perioadă, tot mai multă lume vorbește despre Fruugo și despre țepele care se dau pe acel site. Și nu doar la nivel de idee, ci sunt mii de cumpărători care au luat țepe mari.

Ana Udriște, una dintre cele mai cunoscute avocate de pe TikTok a investigat și ea speța și da, a ajuns la aceeași concluzie. Site-ul nu prezintă deloc încredere. Ba mai mult, există anumite detalii care semnalează asta încă de la bun început.

Site-ul pe care să îl eviți mereu. Specialiștii atrag atenția că este o mare țeapă
Pixabay

Stai departe de site-ul Fruugo!

Fruugo este un market place pe care găsești mai multe limbi, pentru că traduce automat română, engleză, italiană. Practic, face un fel de dropshipping. O să găsești niște traduceri mega stâlcite și niște prețuri care sunt, cel puțin, dubioase.

La unele, găsești prețuri bune, la unele, găsești prețuri ciudate. Nu ai date de contact, nu ai nimic. Dacă nu te convinge site-ul ăsta, dar ajungi acolo pentru că stau foarte bine la marketing, trebuie să ții cont de asta.

Review-urile altor persoane care au ajuns să comande de acolo nu sunt deloc unele pozitive. Toată lumea atrage atenția că este o mare țeapă, așa că trebuie să ai grijă. Chiar și Mario Simen, cunoscutul tiktoker a făcut un videoclip în care spunea ce țeapă a luat. Acesta voia un frigider pentru cosmetice, dar a primit un simplu prosop de bucătărie.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.