Te întrebi adesea dacă într-adevăr te place cu toată ființa lui sau nu? Este clar că ai nevoie de niște răspunsuri. Este clar că îl ai la picioarele tale dacă:

Reclamă

1. Ascultă tot ceea ce spui și este foarte atent la cum vorbești, chiar dacă poate fi vorba despre subiecte care poate, pentru el, nu prezintă interes.
2. Are gesturi foarte tandre față de tine și în afara momentelor în care faceți dragoste.
3. Deja ți-a făcut cunoșință cu prietenii lui cei mai buni și, înainte de asta, ei știau deja cine ești și multe detalii despre tine.
4. Are foarte mare grijă de tine când nu te simți bine și se îngrijorează când ai momente de slăbiciune.
5. Părerea ta este foarte importantă pentru el și mereu ține cont de preferințele tale de orice fel. Îți cerea adesea sfatul atunci când își alege hainele, de pildă.
6. Se gândește la tine atunci când nu sunteți împreună și îți scrie deseori lucruri banale, precum ”Bună dimineața” sau ”Noapte bună”.
7. Plăcerea ta, în momentele intime, este esențială. Acesta va face tot ce îi stă în putință pentru a te face să te simți cât mai bine.
8. Face planuri de viitor care, în mod cert. te includ și pe tine.
9. Încearcă întotdeauna să aveți discuții, pentru că, de cele mai multe ori, conexiunea se delanșează pornind de la conversații interesante.
10. Ohii i se luminează când te vede.
11. Devine mult mai vesel când ești în preajma lui.
12. Este mereu la datorie lângă tine atunci când ai nevoie de el.
13. Îți face foarte des complimente și te place pentru ceea ce ești tu cu adevărat.
14. Te tratează foarte respectuos și nu ar face niciodată ceva care să te determine să pici într-o lumină proastă în fața lui sau în fața altor oameni.
15. Depune eforturi substanțiale să fii în permanență mulțumită și fericită.