Vedeta a ținut totul secret ani de zile.

Reclamă

Ani de zile, Andreea Bălan a avut un mare secret pe care a încercat să îl ascundă de fanii săi. În urmă cu trei ani, artista a surprins pe toată lumea atunci când și-a arătat tatuajul secret.

Vedeta s-a pozat la momentul respectiv complet goală, iar fanii au putut vedea un detaliu inedit pe corpul său. Ei bine, de ani de zile, Andreea Bălan are un tatuaj pe care l-a ascuns mereu cu ajutorul unei verighete groase.

Reclamă

„Inelul de pe mâna stângă este un inel extrem de gros care acoperă un tatuaj. Îl port de zece ani de zile. E un tatuaj care nu îmi place”, a declarat în urmă nouă ani artista.

Se pare că tatuajul a fost făcut pentru fostul ei iubit, cel cu care s-a iubit dinainte de a fi cu Keo, iar în contextul despărțirii de George Burcea, fanii au putut vedea din nou tatuajul ei.

Andeeea a renunțat la verighetă, dar și la inelul de logodnă, lăsând la vedere tatuajul pe care nu și l-a șters și care îi amintește de trecut. De altfel, nici în ultimul filmuleț pe care l-a realizat cu fetița sa, Ella, vedeta nu poartă verighetă.