Reclamă

Ceaiul verde este cel mai folosit ceai din lume,conform studiilor pentru că întradevăr beneficiile acestuia pot fi notabile însă în momentul în care nu știm cum să îl preparăm, ceaiul verde în afară de faptul că poate avea un gust neplăcut poate deveni nociv pentru organismul uman, de asemenea daca alegem să bem cantități mari, efectul va fi exact invers proporțional pentru sănătatea noastră.
Comparativ cu ceaiul de fructe, care poate sta în infuzor chiar și o jumătate de oră iar gustul acestuia nu se va modifica, ba din contră poate că intensitatea fructelor va fi mai puternică, ceaiul verde în schimb trebuie să stea la infuzat cel mult 3 minute, altfel gustul acestuia se va modifica într-unul amar de aceea este posibil ca multe persoane să spună că nu le place ceaiul verde că are un gust diferit față de celelalte ceaiuri, pentru că nu știu să îl prepare.

Un alt secretar fi tipul de ceai verde pe care îl alegem, pe piață există multe tipuri de împachetare a ceaiului verde, la pliculeț de exemplu, însă recomandat ar fi să se consume ceaiul verde în variantă Loose Tea, adică în formă vrac, pentru că așa am putea fi siguri că frunzele de ceai sunt proaspete și că nu au fost afectate de alți factori de procesare.
Dacă ne place gustul de fructe acesta poate fi combinat cu ceaiul verde și anume putem alege câteva fructe confiate sau deshidratate și le putem pune alături de frunzele de ceai la infuzat ATENȚIE pentru cel mult trei minute, astfel vom îmbina cele două gusturi, atât fructat cât și gustul inconfundabil al ceaiului verde.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro