Tot mai mulți români aleg an de an să lucreze în străinătate. Și fie că munca este sezonieră sau de lungă durată, veniturile de pe urma muncii fiecărui român care lucrează în străinătate sunt impozitate.

Se Poate Și În Romania! Primul serviciu digitalizat pentru recuperarea taxelor

Tot mai mulți români aleg an de an să lucreze în străinătate. Și fie că munca este sezonieră sau de lungă durată,  veniturile de pe urma muncii fiecărui român care lucrează în străinătate sunt impozitate. Din fericire, parte din aceste taxe pot fi recuperate. 

Însă uneori procesul prin care o persoană trebuie să treacă este complicat și necestită mult timp. Mai ales în România unde cu toții știm cât de anevoios poate fi procesul depunere a actelor. 

Însă, poate că te-ai hotărât într-un final și îți dorești și tu să recuperezi taxele pe care statul din țara unde ai lucrat ți le-a impozitat,  dar așa cum spuneam, ești conștient și tu că acest proces poate implica mult timp, multe documente și multă bătaie de cap cu sistemul birocratic. 

Unele țări din Uniunea Europeană se bucură de faptul că acest proces este deja digitalizat, astfel ne mai fiind nevoie ca persoana care dorește recuperarea taxelor să se mai deplaseze între angajator și instituțiile financiare.  Permițâmd astfel omnului, să se ocupe de munca lui, familie și timp liber. 

Dar iată că acum, acest lucru este posibil și in țara noastră. Da, ai citit bine! Avem și în România primul serviciu digitalizat  pentru recuperarea taxelor. 

Pentru prima dată și la noi în țară oamenii își pot lua gândul de la  timpul pierdut prin diferitele instutuții și pot accesa un nou serviciu menit să le ușureze viața. 

Acest seriviciu, este 100 % românesc și 100 % online!  Produsul taxe.ro find o platformă special concepută pentru a ușura procesul de recuperare a taxelor. 

Datorită digitalizării,  cu ajutorul acestei platforme,  cel care dorește recuperarea taxelor, nu va mai fi implicat deloc în procesul birocratic.

Tot ceea ce trebuie să facă perosana care dorește recuperarea taxelor, este să își  acorde câteva minute pentru a putea completa formularul din platformă. Un formular care poate fi folosit cu ușurință de către oricine și nu durează mai mult de 5 minute. 

În prezent acest serviciu este disponibil pentru recuperarea taxelor din Germania, însă în curând platforma o să-și extindă serviciul și pentru alte țări din Uniunea Europeană. 

Cum decurge procesul de aplicare în vederea recuperării taxelor. 

  • Completarea unui formular și încărcarea fișei fiscale anuale sau a ultimului fluturaș de salariu.
  • Recalcularea impozitului plătit care arată ce sumă puteți recupera
  • Contractul între client și companie (100% online)
  • Așteptarea banilor în contul dvs. 

Pentru toate acestea, nu trebuie să te deplasezi deloc și nu trebuie să trimiți niciun document prin poștă. Procesul birocratic este eliminat complet, iar efortul de depunere a solicitării este foarte facil.

Cât durează recuperarea taxelor?

Taxe.ro este o platformă digitalizată, ceea ce înseamnă că nu va mai fi nevoie de deplasare. Astfel, perioada de rambursare a taxelor este de aproximativ 2-3 luni.

Acest serviciu este deja confirmat de către 6000 de clienți care si-au recuperat  banii din impozitul pe venit și asigurări sociale din Germania.

Distribuie