Reclamă
Reclamă

SAGA festival din București anunță o extindere semnificativă a spațiului dedicat zonei de Mainstage cu 25.000 de metri pătrați și amenajarea unui nou spațiu pentru mâncare și băuturi. În urma acestei extinderi, organizatorii au suplimentat numărul abonamentelor de acces general, adăugând încă 30.000 de bilete pentru a satisface cererea mare.

„Dorința de a mări spațiul dedicat zonei de Mainstage a pornit de la feedback-ul fanilor SAGA festival, care s-au arătat foarte nerăbdători să o vadă live pe Nicki Minaj. Extinderea a fost o decizie firească în acest context, pentru că ne-am dorit ca toți festivalierii să se bucure de aceleași condiții, de aceeași experiență de neuitat, fără să le fie teamă că nu prind loc la scena principală, unde vor avea șansa să vadă artiști pentru prima dată în România”, a declarat Allan Hardenberg, CEO Saga.

Nicki Minaj, „regina muzicii rap”, este cap de afiș la SAGA 2024, iar prezența artistei în premieră în România a generat un interes major încă din primele zile de la punerea în vânzare a biletelor.

Reclamă

Aproape 50 de tiruri cu echipament au fost descărcate pe terenul de la Romaero, unde se va desfășura festivalul. Muzica va răsuna lângă aeroportul Băneasa din 300 de boxe, iar infrastructura tehnică va include 1000 de metri pătrați de LED-uri și 2000 de lumini inteligente, creând o atmosferă spectaculoasă pe durata celor trei zile de eveniment.

Extinderea spațiului și suplimentarea numărului de bilete vor permite mai multor fani să participe la festival, astfel încât cei care nu au reușit să cumpere bilete până acum mai au o șansă să participe. Există mai multe tipuri de abonamente disponibile pe site-ul festivalului.

Festivalul se va desfășura pe o suprafață totală de 125.000 de metri pătrați, echivalentul a 18 terenuri de fotbal, și se aliniază astfel cu cele mai mari festivaluri mondiale, precum Tomorrowland (Belgia), Coachella (California) sau Electric Daisy Carnival (Las Vegas). Organizatorii așteaptă anul acesta un număr record de participanți, estimat la peste 200.000 de festivalieri.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro