Deseori, oamenii au dorințe ciudate. Acesta este și cazul unui bărbat japonez, care a vrut să se transforme în…câine. Acesta a cheltuit o avere pentru a face ca visul său să devină realitate.

Foarte mulți oameni au dorințe ciudate. Unii dintre ei se duc chiar până în pânzele albe pentru a-și îndeplini visul. Acesta este și cazul lui Toko, un bărbat japonez care a vrut cu ardoare să devină un câine. Toko a cheltuit o avere pentru a face ca visul său să devină realitate.

Costumul de câine al japonezului care a costat o avere

social media

Japonezul care a dorit cu ardoare să devină câine, Toko, a cheltuit o imensă sumă de bani. Mai exact, acesta a scos din buzunar suma de 2 milioane de yeni, echivalentul a 15.709 dolari, pentru un costum realist de câine. Bărbatul a apelat la o firmă japoneză numită „Zeppet”, care este specializată în sculpturi și modele pentru filme, reclame, dar și costume TV.

Așadar, pentru ca Toko să îmbrace costumul, el a trebuit să aștepte în jur de 40 de zile. Costumul a fost destul de dificil de realizat, iar bărbatul a trecut prin multe runde de reviziuri și întâlniri cu cei care produceau costumul. Acesta a ales o rasă specifică de câine de pe urma căreia costumul trebuia făcut, deoarece părul lung al rasei Border Collie poate ascunde figura umană.

„L-am făcut pentru că arată real când îl port. Preferatele mele sunt animalele patrupede, mai ales cele drăguțe. M-am hotărât să fac un câine. Este rasa mea preferată de câini”, a ţinut să adauge bărbatul.

Un angajat al companiei care a confecționat costumul a mărturisit că crearea acestuia a fost destul de dificilă. A necesitat o bună perioadă de timp pentru a studia felul în care figura câinelui poate corespunde unei figuri umane.

„Ideea este că scheletul unui câine poate fi reprodus pe scheletul unui om. Deoarece structura scheletului este foarte diferită, am petrecut mult timp studiind cum să-l facem să arate ca un câine. În plus, am colectat fotografii făcute din diferite unghiuri, astfel încât blana frumoasă poată fi reprodusă, astfel încât să arate natural.”, a spus angajatul.