Reclamă

Rugăciunea Sfintei Marta este renumită în întreaga lume pentru îndeplinirea dorințelor care sunt spuse cu cele mai bune intenții. este foarte puternică și îndeplinește orice dorință, oricât de complicată sau nerealizabilă ar părea. Sfânta Marta este mama Sântului Simeon și este pomenită de biserică pe data de 4 iulie.

Ritualul de rugăciune al Sfintei Marta este cunoscut sub denumirea de Novena și constă în rostirea, în stare de prezență, a rugăciunii în 9 zile de marți consecutive, având în mână o lumânare sfințită. În cazul în care se omite o zi de Marți, ritualul se va lua de la început.

Sfânta Marta nu este atât de cunoscută precum alți sfinți, însă rugăciunea sa are o putere foarte mare în cazul în care este spusă cu credință.

Această rugăciune se poate rosti pentru orice fel de dorință atâta timp cât se vrea a fi îndeplinită cu cele mai bune intenții, având sufletul împăcat și credința că Sfânta Marta va asculta rugămintea.

Rugăciunea Sfintei Marta pentru îndeplinirea dorințelor. Când se spune rugăciunea și de câte ori
social media

Ce trebuie să rostești?

De asemenea, este important cum este formulată dorința. Ea trebuie rostită cât mai clar și punctual, astfel încât să nu existe loc de interpretări.

„Sfântă Marta, mă îndrept către tine, plină de încredere, cerându-ți ajutorul. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog cu umilință să îmi aduci alinare în suferințele și necazurile mele. În numele negrăitei bucurii care ți-a cuprins inima când i-ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor roagă-te pentru noi și familia mea, ca să-L păstrăm pe Dumnezeu în inimi, astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (în acest moment se rostește dorința). Te implor, ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutate precum ai înfrânt balaurul care zace la picioarele tale!”

Ulterior, se va rosti rugăciunea „Tatăl nostru” de 3 ori. După aceea urmează a se rosti următoarele tot de 3 ori:

„Bucură-te Marie cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-t pentru noi, păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre. Amin!

Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi, păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre. Amin.”


Reclamă

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro