Reclame

Orice om are un vis sau o dorință arzătoare pe care o vrea împlinită. Dacă obiectivele, fanteziile sau planurile tale ți se par greu de îndeplinit și simți că ai luptat suficient pentru ele, atunci trebuie să știi că rugăciunea este cea care te poate ajuta în proporții foarte mari. 

Reclame

Astfel, dacă vrei ca visul tău să se îndeplinească cât mai repede, tot ce trebuie să faci este să rostești rugăciunea făcătoare de minuni. Aceasta te va ajuta să-ți depășești sentimentele de neputință ți să-ți îndeplinești, în sfârșit cea mai pare dorință. Pentru ca rugămințile tale să fie auzite, ia o icoană a Fecioarei Maria și închină-te după ce rostești următoarele cuvinte.

Rugăciunea care îndeplinește dorințe

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum ( acum pune-ți dorința). Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

 Rugăciunea care te ajută să-ți îndeplinești cel mai mare vis. Rostește-o și vei ajunge în vârf!
Colaj Substantial

După ce ai rostit această rugăciune, nu uita să spui „Tatăl nostru”, iar apoi continuă cu această scurtă molitvă:

Reclame

„Bucură-te Marie, cea plină de har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin!”

Reclame