Această rugăciune aduce pacea și sporul în viața ta, dar și a semenilor.

În vremuri precum cele pe care le traversăm, rugăciunea rămâne unul dintre stâlpii care ne poartă sprijinul prin viață. Se spune de altfel că în momentele cele mai mari de deznădejde trebuie să găsim puterea de a ne ruga.

Dumnezeu ne vede durerea, cântărește nevoile noastre și ne acordă ajutorul. Pentru acest lucru însă fiecare creștin trebuie să stăruie în rugăciune.

Rugăciunea care aduce sporul și pacea în jurul tău

Una dintre cele mai puternice rugăciuni pe care toți credincioșii ar trebui să o rostească zilnic este recomandată de altfel și de renumitul părinte Necula.

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel care ai venit în lume să ne Mântuiești, Ție ne rugăm,  Îndură-te Doamne de țara noastră și neamul Românesc să ne regăsim calea luminată de Tine, dreptatea și pacea iubită de Tine.

Scoate-ne Doamne din jugul minciunii, al urii,  și egoismului. Stinge poftele celor care, pentru binele lor, își asupresc semenii.

Scoate afară din Grădina Preasfintei Tale Maici, Fecioara Maria, pe străinii de neam și de credință, care ne jefuiesc.

În genunchi, cu capetele plecate, aducem această rugăciune Ție Doamne, trimite mila Ta și Duhul Sfânt spre mângâiere asupra neamului nostru românesc, căci a Ta este Mărirea și Puterea și Slava, a Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. AMIN!”

De ce nu primim ceea ce cerem în rugăciune?

Deseori, credința ne este pusă la încercare în momentele cele mai dificile ale vieții. De altfel, în restul timpului tindem să neglijăm rugăciunea, și să o întărim abia când ne aflăm în mijlocul unui impas. Dacă nu ni se întâmplă rapid ceea ce cerem, deseori ne punem întrebarea de ce nu ne ascultă Dumnezeu dorințele și cererile.

   Preoții bisericii ne învață însă că acelea sunt cu adevărat momentele în care Dumnezeu așteaptă răbdător întoarcerea noastră la credință în adevăratul sens. Rugăciunea constantă fiind calea în acest sens și nu cea făcută în grabă, imperativ, doar atunci când ne aflăm pe marginea prăpastiei.

Totodată, rugăciunea nu este singura noastră validare ca purtători ai credinței. Posturile, milostenia, împlinirea celor zece porunci sunt de asemenea dovezi în plus pe care trebuie să le manifestăm.

Pe lângă toate acestea, participarea la Sfintele Slujbe încununează datoriile noastre creștinești.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.