Iată ce trebuie să spui pentru ca rugămințile să îți fie ascultate

De cele mai multe ori, credincioșii apelează la divinitate când se simt neajutorați sau atunci când au o dorință arzătoare. Mulți dintre ei rostesc nenumărate rugăciuni pentru ca visurile să devină realitate. Totuși, nu mereu obținem ceea ce vrem, însă dacă purtăm în suflet credința sinceră și ne rugăm cu prisosință, este imposibil să nu primim ce ne dorim. 

Praznicul Adormirii Maicii Domnului este aproape, iar creștinii sărbătoresc cu sfințenie această zi. Următoarea rugăciune îi este dedicată Maicii Sfinte și se spune că îndeplinește orice dorință am avea. Prin urmare, acum este momentul să transmiteți către divinitate mesajul pe care îl aveți împreună cu cea mai potrivită rugăciune.

Rugăciunea care îți va îndeplini toate dorințele. Rostește-o și vei obține tot ce ceea ce ai visat
Arhivă

Rugăciunea care îți aduce lumea la picioare

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

Se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii